Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od -badboy-
Chci vám ukázat moje holky který už nějákech 24dní rostou
Tak kdepak jsou????
Chtělo by to nějaký foto
z grower chatu:
[anti-drugs] vy kdyz to svinstvo prodavate skolakum a ani to nedanite ja pak mam prazdnou hospodu protoze mlady radisi chodej kourit nez na pivo a ja musim pivo danit
[femyli] treba k tobe do hospody nechodej , protoze jsi debil
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Gaba : přesně sem čekal že se někdo takhle oZwe....nezKLamals.
Krychle : Problém je v tom že já nemám svůj foták tak sem si půjčil od kámoše nafotil fotky ale nejde mi stáhnout si je do PC ....newim prostě to nejde wůbec mi to nereaguje když ho zapojim.... každopádně to nebude trvat dlouho a ty forky tady budou, protože ty fleky a i ta světlá barva se mi moc nezdaj. zatim čau
Tak takhle vypaDaj ty fleky z kterejch zrowna nemám moc weLkou radost.na další fotce je ta samá kytka zezhora...je to nejslabší a nejvíc napadená kytka co mám, ale ze začátku vypadala nejlíp...časem začala světlat a flekatět.
no a takhle vypadaj všechny kytky rostli 24dní a včera sem přepnul na kwět....hnojil sem je Bio-algenem a pozdějš sem začal přidávat i Enzimi...nejdřív 1/2 a pak plný dávky. no a po plný dávce bio-algenu a enzimu se začali oběvovat ty fleky....ale né na všech!!! asi v 19dnu mi kámoš řekl že já je vlastně nehnojim že to jsou jen doplnky a že by to taky mohlo bejt nedostatkem dusíkatech a tech wostatních látek. dal mi trošku základního od AH na růst a že to mám vyzkoušet a uvidim... no musim říct že to trošku pomohlo hlavně na barvě kytek. ale stejnak se mi nezdaj....ted už sem vlasně 2 den na 12/12 .