Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Co takhle, že by živný hydrop. roztok v 15l bubbleru ještě cirkuloval s nějakou větší (50l) nádobou..(2 čerpadla, hladinové spínače a je to,,,) Nezkoušel to už někdo ?? Problém by byl asi jenom v tom, sehnat tiché čerpadla,, a to bude problém,,,
TO SATIVA: A k čemu to tak je, když tu za tyden přibydou dvě témata ?? Já tu začal sedět 5 h denně a už mi prostě připadá, že to tu kapečke stojí,,,
Jinak sorry jestli tě to tak sere, můžu se přizpůsobit,, stejně už těch otázek mám minimálně,,,
gdyby si pochopil jak funguje bubler, asi by ti doslo, ze to je zbytecny, proto ti opakuju aby sis poradne vsechno precet a pak se teprv ptal
ja na hry k4u nejsem, ale za to nesmyslny ptani sem ti taky jeden - dal !!!