Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jesli to nechceš hulit, tak to sežer, nebo si tu pryskyřice dej do kafíčka jak hash... mno já ti asi moc radit nemůžu, páč já sem se s klidem prhulil v posledních tejdnech angínou.. sem prase
neco na tom je !!!! ale málo... a celý špek vyšňupat nechci i když by to nebyl problem.(fakt se to prijemne snupe)... Ma to neco spolecneho se snupacim tabackem... taky citim vuni a protahnlo me to...
PS: Dal jsem dvě všednodenní lajny..... (Kdybych to hulil jsem skoureny) a jdu na poštu... jesi pak nic nenapisu tak z toho nic nejni... (neco citim ale jeste to nenazyvam stavem (placebo) )
Domnivam se, ze je to neucine z duvodu Male agresivnosti pryskirice.
Kuprikladu atomy kokainu jsou mnohem "ostrejsi" dostanou se proto v daleko vetsi mire do obehu.
PS: nikdy jsem kokain, ani zadnou skurvenou chemku nezkousel
2prxr... můžu ti říct, že už sem za svůj život nějaký ty zkurvený chemky vochutnal.. drogy podle w.s.b. jsou určeny především k úpravě metabolismu.. s čímž v klidu souhlasím... a vím že čím ostřejší krystalky, tím větší utrpení... vono de spíš o to že pryskřice na rozdíl od nějaký né moc stabilní chemický sloučeniny, se bude na sliznici rozpouštět mnohem složitěji...
.. já bych volil to kafe... s koňskou dávkou
...nebo panáka vodky a nasypat to do něj (koňskou dávku), nechat chvilku ustát.. pro klid duše.. a kopnout to do sebe...
btw.. zamysli se nad tím, co piješ, požíváš a dýcháš.. a pak si představ něco jako zkurvená chemka
mirkoff >
Omlouvam se, jestli jsem te urazil oznacenim "zkurvene chemky".
Jsem pro to, at si kazdy uziva to, co uzna za vhodne, pokud tim nikomu {snad krom sebe} neskodi.
praxer: ale kokain není chemka ale pouze extrahovaný přírodní alkaloid (většinou)
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
bubik: příště by si někdo mohl píchnout rozpuštěný haš
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever