Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Blíží se doba, kdy si objednám semena (asi od Gypsy nirvana).POtřebuju ale poradit, který byste koupili vy, kdybyste na to měli 80 dolarů při těhle cenách.
Už mám zúženej výběr na tyhle modely:
KC Brains - T.N.R. -15
KC Brains - Mango -15
KC Brains - KC 33 -15
KC Brains - KC 36 -15
KC Brains - White KC -15
KC Brains - Or.Northern Lights -15
Nirvana - Hawaiian Maui -20
Nirvana - Purple Power -20
Nirvana - Hindu Kush -15
Dutch Pass. - Shaman -20
Dutch Pass. - Purple Star -25
Dutch Pass. - Purple #1 -25
Homegrown F.- Early Girl -25
Tak se pochlubte, co byste koupili s 80 vdolkama v kapse...
Dík, případně popisujte i vaše zkušenosti s modelem, jak roste, vejška, košatost, výnos, potence, chuť etc.,
PS Taky sem si všim, že se tu tak před půl rokem mluvilo o něčem jako českým strainbase, ale ňák to tu fort neni ne??
Jo, na tu sem narazil prave vcera, na passionovskym webu.
Taky mě dost zaujala 18,4 %THC a min než 0,1 %CBD to yni slibne.
Stejne diky,
a z tech vostatních nevíš něco hustýho??
Chápej, nechci bejt tak jednotvárnej, souhlasim s názorem, že když moc dlouho hulíš to samý, tak to pro tebe ztrácí to důležitý...
když nechceš být jednotvárnej, a chces něco originálního, tak si kup třeba KC Brains - Or.Northern Lights ať máš jistotu a za zbytek kup něco co málokdo zná a neznáš to ani sám, může tě to překvapit a můžeš to tu pak doporučit, popsat to a zdokumentovat jak ti to rostlo, co ty na to?
Zdrawim kalapu , hele já sem si u Bushdoctora taky newdel co si na jaro vybrat ale rozhod sem se ze pudu do T.N.Rka , bude to miit vejsku kolem 4m a výnos to má mít kilo z metru.Mno a dyš se podíváš na OG jak jim to nadherně rostlo a jaký to má šišky myslim že není co řešit.Čus Houm
Mno a co takhle zkusit RUDEALIS SKANK od SENSI SEEDS: výnos asi 400g na rostilnu a co je největší výhoda - dozrává v srpnu - to pár čorek nevychytá - u nás choděj začátkem září - navíc je to takovej hustej keř - takže z dálky nevypadá jako trafka........
GROW.....GROW...... HIGH TIME.... HIGH LIVE......
PS: pokud to co jsem napsal, nedává smysl nebo je to nesrozumitelné..... tak jsem zhulenej já...(!) nebo vy....(!!!)
To Lackyfree:
No, ale na threadu vo druhách konopí Ruderalis všichni ztracovali...
Ty s timhle máš nějaký zkušenosti??(Stěžovali si na chuť a dusivej kouř jestli se dobře pamatuju
to nemam.... ale usilovně o něm přemýšlím, asi do něj pudu: tzv. - chci právě rudealis skank... ten je snad lepší (a taky dražší)!!!
PS: pokud to co jsem napsal, nedává smysl nebo je to nesrozumitelné..... tak jsem zhulenej já...(!) nebo vy....(!!!)
Pomerne spatna klicivost cca.50% pripoustim ze jsem mel smulu. Naprosto neproniknutelne palice takze pri pocasi jako letos hrozi plisen. FANTASTICKA OPAKUJI FANTASTICKA CHUT.
dva max tri prdy z vodnice srazi slona v klusu
hodne odolna
„Každá dokonalá prostopášnost vyžaduje dokonalé volno". (Boudelaire)
Takže jsem měl možnost zkusit právě výše zmiňovaný R Skank, a musím potvrdit že je fakt OK... a ta báječná chuť!!!! High: tak něco napůl mazi narkotickým a energickým - nástup pozvolnější, silně zostřuje smysly..... přostě značková trafka, pěstěná veku. A co je úplně IN - je přizpůsobená na naše podnební podmínky.. takže dozraje tak jak má!
Podle fotek a samé chvály co sem viděl na OWERGROW, se mi jeví jako nejlepší GUGLE GUM od Serious seed. Nebyla by ani k zahození DOUBLE GUM od White Label.
Nevím jak vy, ale já bych do této kytí investoval. A si to tak udělám, hned v pondělí si skočím vyměnit prachy. A wobjednám si to.
V pátek sem poslal prachy do Gypsy Nirvana na Passion 1.
Ještě budu vobědnávat v březnu a asi vezmu ten skunk.
Zni to mooc hustě, koukal sem na fotky na sensiiovskym webu, a fakt to vypadá na parádní vejžah.
Nicméně se tu pořád rozepisujte, jaro se blíží a všichni (skoro) si budeme muset něco pořídit.
Až to rozjedu budu tady referovat...
Jedinej problém vidim v tom, že to je na chatě, a stará se mi vo to bratranec, kterej neni tak zapálenej, tzn.Nebude tam chodit víc jak 2x do tejdne, myslíte že to vadí hodně???
Tendle model sem mel primo z Duth Passion. Byl pestovan outdoor. Sklizen zhruba v puly zari /cca 60% hnedejch blyzen/. Palicky dost proridle, celkem malo pryskyrice. Meli sice fialovou barvu jak rikali u DP, ale podle meho hodnoceni je lepsi i spousta ceskech outdoor no name modelu. Shamana nedoporucuju.
Hele colku a jak vypadali ty semínka?Já si u Dutch Passion koupil Purple 1 a ty semínka vypadaj hrozně nedomr.le .To už i ty semínka mýho "NO-NAME" vypadaj o dost líp.Ale nechi to zatim odsuzovat-ještě uvidim.