Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím celej grower!
Naskytl se mi tady takový malý problém\zajímavost....
Nikde sem to tady na groweru nenašel, tak se ptám.
Před sklizní mi vyjely nové paličky, viz. foto....
Žádné experimenty s fotoperiodou ani nic tak.
Nestalo se to poprvé, a když to nechám dojet, tak to sice trvá další měsíc, ale palice se vytáhne na dvojnásobek.
Mne sa to stalo tiež,síce neviem prečo,ale tak ma napadlo,keď to kvôli tým novým necháš kvitnúť ďalší mesiac,nie sú prezreté?Ja som to sekol normálne,tie nové paličky som nebral do úvahy.
mmm to je takzvaná "pučavka" a je to blbou genetikou nebo ti vyplivly hodiny a pojebalo ti to fotoperiodu - to bejvaj nejčastější příčiny - jinak je to docela častej jev
Hodinama by to být nemělo. A blbou genetikou....no mě nepřipadne tak strašně špatné mít takový palice. Snarku nevěděl bys o nějákých negativech? Prostě více informací....
Žádná extra kvalita, "neznačkový" NPK z nedalekýho květinářství, pamatuju si, že mělo hodně fosforu, ale obal sem už vyhodil a za reklamu mi stejně nezaplatili....
Měl jsem podobnou zkušenost viz. můj thread v podpisu a dal jsem to za vinu narušení fotoperiody, konkrétně koukal jsem na ně v noci. Výsledek byl takový, že objem květenství na těchto výrostcích byl naprosto minimální, jen stonek a pár drobných kvítků
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
jednomu z byvších členů zkurvilo fotoperiodu i sraní na rozsvícenym hajzlu kde měl kytky
negativa - delší doba dojetí - řidší listnatější palice - větší náchylnost k plísním - Mazar vypdá standardně fakt trošku jinak
To je jedinej odborník na groweru snark? To by ho tu přece nebavilo, věřím, že se s tím setkal i někdo jiný.....jen ať se prosím ozve.
No nevim, mě se tak špatné nezdají....
Don B. - nejsem žádnej odborník - akorát sem mluvil s víc lidma co se jim to stalo - uvidíš že až to budeš sušit že se to strašně seschne a až pojedeš další várku a nestane se ti to tak to bude eště lepší
.. a nebyly ty palice, na kterých se ty výrůstky vytvořily náhodou delší dobu blízko světla a pak po oddálenní se zase rozrostly? To bych si totiž myslel já :-)
Inability to accept the mystic experience is more than an intellectual handicap. Lack of awareness of the basic unity of organism and environment is a serious and dangerous hallucination. (Alan Watts)