Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Omlouvám se za příspěvek minulého ražení. Myslel jsem, že odpovídám, ne že zakládám nové diskuzní téma. Tak tedy zdravím všechny a chci se zeptat Jak dlouho konzumujete konopí, jak a kolik denně. Já v tom docela lítám tak chci vědět váš názor. Já osobně hravě zmáknu gramík za den. A to je fakt bomba hulení. Když se paří tak i víc.
no já posledni dobou minimálně jeden joint denně, včera sem hulil tři jointy (s kámošem).. když du kalit tak to nepočítám. ale snažim se to nepřehánět.. prostě do pohody - někdy možná trochu víc.
Poslední dobou jsme se nějak rozjeli hulíme tak 3 špeky denně a to je fakt dost dobrej model.Opradu po 3 špekách tak v 6 lidech je to ůlet ....prostě jako když vám jí někdo vybombí.....
Tak hle r ááád žii j uuuuuuuu : --- )))
Tak co já si vzpomínám bylo to v lese s ještě dvěma kámoši,poslali mě po tom co jsme zhulili celou flašku od tatarky domů abych dones nějakou žravku.Já měl doma jen rohlíky,tak jsem jich osm vzal.Po cestě zpátky mi ale nějak vyhládlo,a tak jsem baštil jeden rohlík za druhým.Poslední jak jsem si myslel doručím v pořádku,ale měl jsem na něj takovou chuť že už když jsem byl skoro na místě prvního zhulu,a kde kamarádi očekávali nějaký to jídlo,jsem se jako ta největší svině schoval za strom a potichu tajně sežral ten poslední.Vymluvil jsem se že doma nic nebylo.Chlapci zmoženi chutěma,našli nějakej hřib a počali jej konsumovati.Dokonce se málem kvůli tomu hříbku pobili protože Kuba měl prý větší kousek.Asi tak po měsíci,jsem se ke všemu přiznal.Chvíli do mě potom rýpali,ale nakonec jsme se tomu tak smáli že jsem to nějak nedal.Co si vzpomínám bylo mi patnáct
No pro ilustraci : dneska sem hulil i ráno, než sem jel do práce . Ne že bych chtěl bejt nutně zkouřenej, ale chtěl sem vyzkoušet, jaký to je A musim říct, že DOBRÝ!!!!!
OKji,
prvního špeka sem měl asi v 17ti (nevim, na co ti ta informace bude, když nevíš kolik mi je, takže dodávam, že to bylo asi před čtyřma rokama). Salám sem poprvý ochutnal již v ranném dětství Jinak jointy sme moc nebalili, hulili sme z flašek a fajfek.
to mi připomíná scénu z filmu Slavnosti sněženek jak jim tam ten chlapík udil salám a cestou jim říkal, že furt žere a popisoval jak když nakoupí utíká domu tam sedne a pak šahá na stul a tak dlouho až to sežere. Pak povídá dobrý je to všechno sežraný tak jdem spát. V půlnoci se vzbudí a zahání mlsné myšlenky .Po půlhodině ,ale nevydrží ajde do špajzky pro salám a tam půlku ulomí a jde spát.Manželka ze spaní povídá : neumasti mi peřiny. a sežere ho a spí . Ale za hodinku se vzbudí a jde hned sežrat tu druhou půlku. No a to ráno pak snídá vepřový bůček..............tak to je o tobě když se zhulíš. haha
Jo tak to bylo jen ten první zhul.Teď už mě takové ty chutě moc neberou,jen když zahulím nějaký drsný ŽRACI modýlek.Jo tenkráte v tom lese to bylo fakt jako z těch sněženek.Teď spíše než papání,si dám po záhulu cígo.Hulím tak jednou,dvakrát denně,ale už bohužel není co někdy sice trochu ujedu většinou po sklizni a to se hulí pořád.Jenže kouřit pořád to už si myslím nemá takový účinek,tak jsem to řešil tak,že jeden týden hulím a druhý pausa
Jo, po jointu mam taky chuť na žváro ... a to jináč mi tabák vůbec nechutí.
A teď pár statistickejch údajů: hulim tak šest sedm let, poslední tři roky víceméně denně (vydatná úroda je vydatná úroda). Když už model nezabírá - dam jinej (nebo skunk X hash) a je to zase v lati ... ale ta paměť!
Denní dáfka ... to je různý ... ale u jednoho špíčka zůstanu málokdy ... (hláška ze života - pro ilustraci): "Dávam si detox - dneska jsem měl prvního špeka až v šest."