Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Druhá sklizeň no problem!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Muaddib
Nový Člen

Karma uživatele Muaddib - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 1

Zhulenos dias growers! Jen tak jsem vyzkousel co to udělá, když po ostřihaní paliček dám kytce zase světlo. Ptal jsem se jak na to a každý napsal něco jiného...
Proto jsem to jenom vyzkoušel a jde to!
Kytky jsem měl v 10 litrových květináčích a přesadil jsem je do nového bytečku(20litru). Celkem dlouho se nic nedělo, tak asi 14 dní. Jelikoš rostou i nové kytičky, tak jsem prostě nechal světelný režim 18/6. Nezalíval jsem je asi 5 dní. Jenom jsem je kropil, aby měly dost vlhkosti. Po zhruba 14 dnech jedou jak zběsilé. Je to skunk White window. Podmínky v pěstírně jsou úplně normální. Teplo 27-29°C. Vlhkost normal. Sem tam se tam proběhne leguán, ale nic zvláštního. Líbí se mu tam. Tak jako mě. Muaddib pořídím foto...

Hemp for Victory

Old Post 27-11-2001 v 10:56 AM
Muaddib je offline   Profil uživatele Muaddib   Find more posts by Muaddib   Foto galerie člena Muaddib   Click here to Send Muaddib a Private Message   Add Muaddib to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zabias
Nový Člen

Karma uživatele zabias - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

zdar lidi myslim ze se bavite presne o tom na co hledam odpoved doufam ze ji najdu. nevite jak zklízet vícenasobne. kdysi jsem to udělal a povedlo se dnes na to nemam asi odvahu jde o indoor. Pred tím jsme zkratka jenom přepnul znovu na rust a po 10dnech až vyrostli nalší stonky nad palicema tak sem znovu zapnul na květ ale fakt nevim jestli to nepřezraje podle mne jo a na to před ti si už moc nepamatuju

Zabias

smoke for all

Old Post 24-07-2003 v 15:51 PM
zabias je offline   Profil uživatele zabias   Find more posts by zabias   Foto galerie člena zabias   Click here to Send zabias a Private Message   Add zabias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shaka
Stálý Člen

Karma uživatele Shaka - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

hmmmm zajímavé a zřejmě i proveditelné, jestli má někdo zkušenost, sem s ní, díky

Shaka

Old Post 25-07-2003 v 08:19 AM
Shaka je offline   Profil uživatele Shaka   Find more posts by Shaka   Foto galerie člena Shaka   Click here to Send Shaka a Private Message   Add Shaka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

No, jít to asi de, ale otázka je jaká je efektivnost-lepší je nová čerstvá rostlina.

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 26-07-2003 v 22:10 PM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
satva
Stálý Člen

Karma uživatele satva - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

no já kdysi před lety utrhl ze zrající rostliny několik palic do zásoby než to uplně sklidím a co se nestalo?vyrostli tam nové a silnější .....byl to venek u indor jsem to skoušel taky ,ale moc jsem to utrhal takže nic ,ale určitě to jde,zmínka je vo tom v libor dupal mariuhana...taky se rád od vás dozvím jak na to

Old Post 27-07-2003 v 00:22 AM
satva je offline   Profil uživatele satva   Find more posts by satva   Foto galerie člena satva   Click here to Send satva a Private Message   Add satva to your buddy list     Navštiv homepage uživatele satva! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mikes
Stálý Člen

Karma uživatele mikes - 81% PěstitelskáKarma uživatele mikes - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Jednou sem měl jednu kytičku na balkoně.kytku jsem potom sklidil, ale nechal sem jen tak 3 spodní patra dál růst. Asi za tejden mi z toho vyjely nové.Sice nebyly tak velké a pevné ale lepsí než nic.

Old Post 04-08-2003 v 19:59 PM
mikes je offline   Profil uživatele mikes   Find more posts by mikes   Foto galerie člena mikes   Click here to Send mikes a Private Message   Add mikes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

To mě předminulý rok ukradli někdy v srpnu kytky, který už měly paldy. Zůstal po nich jeden pahýl (cca 15-20 cm) s malým bočním výhonkem bez palic, který byl zašlápnutý do hlíny. Pečlivě a opatrně jsem do očistil a podepřel tyčkou. Kytka se mi nakonec odměnila asi 40g hodně kvalitní úrody. Takže bych řekl, že druhá sklizeň je naprosto reálná věc.

Old Post 05-08-2003 v 11:17 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:10 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
24-07-2008 - Druhy pokus, ale opet problemy - 169 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás