Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele lidi, tak sem včera zase jednou přemejšlel a napadlo mě, že by se tady dala zorganizovat docela slušná sešlost kvůli legalizaci.
Celá komunita Groweru čítá já nevím kolik stovek pěstitelů, a troufl bych si tvrdit, že každý z nás má aspoň tak 5 kámošů, co třeba ani nepěstují, ale hulí a každopádně by nějakou petici podepsali...
Určitě by to stálo za zamyšlení, to už by se nasbíralo pár podpisů :-)).
Jenže je otázka, co by nastalo, až by každý měl pod legalizační text napsat čitelné jméno(své) a vedle rodné číslo (taky svoje)....aby potom někdo zbyl.......
ale Limba tě upozorňuje na jednu nepříjemnost, lidé se rádi rozprchnou když se má jít s kůží na trh, a já přidám druhou. Petice mají jen malou šanci na úspěch a i to pouze tenkrát, když narazí ve společnosti na širokou názorovou podporu. Obávám se, že tráva takovou pozici mezi našimi spoluobčany doposud nemá a navíc si z petic ti naši kašpaři nahoře vůbec nic nedělají. Zajímavé ovšem je, že kdybychom si chtěli založit vlastní stranu, stačí nám k tomu program, stanovy a 1000 podpisů vyjadřujících souhlas s takovým záměrem.
AZ BUDES SHANET LIDI NA TU PETICI, JA TI POSKYTNU SVE RC I JMENO, ALE NEMYSLIM SI TAK JAK OBA PREDRECNICI SPRAVNE UVEDLI ZE TO BUDE AZ TAK HORKE..............
ON TI TO KAZDY ODSOUHLASI ALE JAKMILE BUDES CHTIT KONKRETNI DATA TAK ZBUDES SAM S PAR LIDMA Z NICHZ 50% BUDE VYPLNOVAT KOLONKY ANIZ BY TUSILA WO CO DE. MAM NA MYLSI HLAVNE MLADIS GENERACI, KTERE JDE JEN O ZVIDITELNENI A ZISKANI NEJAKEHO IMAGE POSTAVENI A VUBEC.......
MYSLIM, ZE JESTE NENADESEL TEN PRAVY CAS NECO PODEPISOVAT..
PODLE MEHO BY MELA PREDCHAZET NEJAKA OSVETOVA CELOREPUBLIKOVA KAMPAN A PAK PODLE MEHO NAZORU BY MOHLA NASLEDOVAT PETICE........
ROZHODNE BY I PODPISU BYLO VIC.........................
TAKZE SUMA SUMÁRUM...........................................
¤¤¤¤¤POSTUPNOU OSVETOU ZA LEGALIZACI¤¤¤¤¤
BOHUZEL JE NA TO PAN DOLEZAL, KTERY VEREJNE ZA LEGALIZACI VYSTUPUJE, DOST SLABE KAFE
AZ BUDE VIC TAKOVYCH PANU DOLEZALU I JEJICH SLOVO BUDE MIT VETSI VAHU...................
2 hh-top: Bohužel v tomhle je to dost na hovno (s tou stranou), teď nedavno jsem četl jak nějakej člověk zkoušel založit Liberální stranu (myslim), sehnal i ty podpisy a pak se nějakejm úředníkům zdál program moc extrémní (beztrestnost názorů, legalizace "měkejch drog" a prostě mu jí nepovolili.
Monopol moci je příliš silná droga na to aby se jí někdo vzdal
Jo na to podepisovani je asi fakt brzo. Mě se jednou rozhodly na jedný diskárně zrušit 3 vylitý týpci jen proto,
že mám na sobě vykérovanej list trávy.