Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Co dělám kdiž nepasu....
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 1

pánové, tohle je Indoor galerie, prosím, nekažte to Koňákovi OTčkama chápu, že i/y člověka může drtit (jsem bývalá korektorka), ale nemusíme mu ještě kvůli tomu zasírat thread takže prosím, debaty o gramatice už jen PM nebo v jiném, "kecacím" fóru díky

edit: vesele pokračujete, takže http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=12116
"Další nepsané pravidlo hlásá, že pokud k danému tématu nemáš co napsat, tak nic nepiš. Přispěješ tím k přehlednosti jednotlivých fór a usnadníš jiným cestu k informacím."
To se týká i příspěvků "máš to hezký, K+" apod. (pokud tam není relevantní info či dotaz k tématu). To patří do PM nebo do komentáře ke karmě.

Myslela jsem, že jste dospělí a umíte česky... ale mám pocit, že je tu banda rozjívenejch dětí .

Old Post 13-10-2005 v 19:37 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skřeťák v Sudu
Stálý Člen

Karma uživatele Skřeťák v Sudu - 91% PěstitelskáKarma uživatele Skřeťák v Sudu - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Stejne jako vsichni tady ti i ja fandim a vubec mi nefadi tvi icka ja sem taky disdebil na pravopis a buhvi co vsecko takze je mi to sumak ale to je OT
Chtel sem se zeptat, nakolik penizek te to vsecko vyslo?

Old Post 13-10-2005 v 21:05 PM
Skřeťák v Sudu je offline   Profil uživatele Skřeťák v Sudu   Find more posts by Skřeťák v Sudu   Foto galerie člena Skřeťák v Sudu   Click here to Send Skřeťák v Sudu a Private Message   Add Skřeťák v Sudu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smooth
Stálý Člen

Karma uživatele smooth - 67% PěstitelskáKarma uživatele smooth - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Uznavam ze v zacatcich si pocinas dobre...
Klubou se ti pekny Boxiky..
Imho v tech tvrdejch a mekejch i bych tady nevidel problem ale panove si musely rejpnout...
Ten vyjetej olej bych fakt nedoporucoval..
Jinak ty jezdis na konich ??? jak dlouho a co? par let se o to taky zajimam... sic ted v poslednich mesicich uz moc ne ale driv sem poctive chodil koniky probehnout...
A jak to vypada v tve pestirne ???
Ted si ale nejsem k cemu patri posledni fotky... Budouci pestirna ??? copak planujes za wataz ??? a co pojedes ?? hlinu hydro ??

Moje první úroda - ZHULENO

Moje metrová ještěrka

Ono je to vždycky do značné míry o vás.Najděte si v živote to co sami chcete..

Old Post 13-10-2005 v 23:50 PM
smooth je offline   Profil uživatele smooth   Find more posts by smooth   Foto galerie člena smooth   Click here to Send smooth a Private Message   Add smooth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 4

proč ten stůl nemáš potaženej taky bílou?... S tou černou 1) budeš mít vedro u kořenů 2) to budou nehorázný světelný ztráty... Nebo se mejlim?... Jinak to máš pěkný, držim palce...

Old Post 19-10-2005 v 15:31 PM
Host
Host

Příspěvek č. 5

tak to joo...

Old Post 20-10-2005 v 21:11 PM
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Lýbý se my jak tvoje profy pjestírna, tak tvůj vichitanej sleng.
Jsem moc a moc zvjedavej, jak se to bude dál vivýjet.. chichi..
Akorát si řýkám, co s takovím množstvým kitek budeš dělat.. ufff..

Jinak pro všechni korektori: kdo to nepochopyl, všechni ti i/y jsou podle mě evydentní vtip.. kterej je namýřenej právě na vás...

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 21-10-2005 v 10:20 AM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Murphy
Stálý Člen

Karma uživatele Murphy - 93% PěstitelskáKarma uživatele Murphy - 93% PěstitelskáKarma uživatele Murphy - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

2Konak: Zdravim zemedelny lid

Jak to vypada po 6 dnech v kvetarne?

Jinak K+ pro tebe, .....je to jizda

70w v-scrog, bubler ala G_man

Murphyho políčko 2005

Old Post 25-10-2005 v 08:13 AM
Murphy je offline   Profil uživatele Murphy   Find more posts by Murphy   Foto galerie člena Murphy   Click here to Send Murphy a Private Message   Add Murphy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:06 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás