Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec....na začátek bych vám rád nastínil mojí situaci. Tedy: Pěstoval sem pár kytiček outdoor (semínka byli z dobrý ganji).....mno ale bohužel sem měl smůlu a lesníci mi to posekli i s kopřivama okolo.....takže když sem tam přišel, nenašel sem ani jednu kytku, všude jenom kousky stonků.....abych se dostal konečně k věci: Přišel sem na "políčko" asi po 3 tejdnech zavzpomínat si, jaký krásný kytičky mi rostli a co to nevidim....z planiny trčí jedna kytička (asi to sekání něják přežila).....sice divnej mrzáček, ale přece jenom jiskřička naděje, že si tenhle rok ještě zahulim z MÍ outdoorový sklizně....po přivonění sem byl dost překvapenej, kytí voní téměř skankově a paličky vypadaj docela prorostle....takže na šitovej model to nevypadá.....
Tak sem teda mrzáčka vyrejp, dal ho do květináče, zalil a postavil za okno.
A tedy uvítal bych nějáký VAŠE UŽITEČNÝ RADY, jak alespoň drochu zkrášlit tohle koště (viz fotky)......předem dik, Peace
Kdyby se mně někdo zeptal jak to vypěstovat aby to vypadalo jako na té fotce tak opravdu byc h nevěděl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zasadi novou rostlinku , to už nemá cenu.
Já bych jí dal ještě šanci... Dej jí prostor, zbav žlutejch listů, dej hnojku na květ a pak už jen zbývá věřit, doufat a na dobrou noc jí pouštět metal... :-) Držim palec a určo dej vědět... Peace
...mno jako seknout jí by bylo asi nejrozumější, ale přece jenom z ní zkusim ještě udělat lepší kytičku...chci si ověřit svuj pěstitelský um...
...takže žlutý listy sem otrhal, pohnojil (kristalon plod květ), drochu vytvaroval drátem a šoupnul jí pod dvě 17w úsporky
...teď to vypadá takhle a uvidí se jak se to vyhrotí.....zatim peace
No,asi dostala dobry šoky....ale myslim,že se trochu vzpamatuje a ještě trochu paliček ze sebe vyda.Zkus ji podepřít ať jen tak nevysí a kdybys přidal ještě dvě ty úsporky,určitě by neprotestovala))
Dev1l.....mno já jí právě drátem a nitěma ohybal dolů, aby nebyla tak vysoká.....takže podpírat jí nebudu.....ale asi dám na tu druhou radu....ještě tam šoupnu jednu 21w úsporku
ja by som to prepol na rast, ufaklil v nejakej vyške - ono by to vytlačilo nejake konare a pestoval by si z toho krik potom by si to prepol na kve. Ak to dokaže vytlačiť konare tak to bude v pohode!!!!
jo jo, souhlas, taky bych to zhulila. Taky jsem jednou zkoušela dozrání outdoorový kytky v indooru, ale spíš se mi zdálo, že byla v šoku chudinka. Tahle tvoje už má evidentně taky sezónu za sebou
:-) příjemné pokouření přeju