Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tato galerie budiž věnována květinám , jež sklidil někdo jiný, než měl. prosím přispívejte prosím fotografiemi vámi vypěstovaných, ale vámi nesklizených květin a krátkou popiskou, jíž může být třeba pár vět na rozloučenou či vzkaz lidem, kteří možná zrovna ted vychutnávají sladký kouř našich krasavic
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
...
Naposledy upravil papaja 11-09-2005 v 20:38 PM
06-09-2005 v 16:26 PM
papaja Stálý Člen
Egypt x boggle gum les 2005 ukradena koncem srpna 2005 i s květníkem
co říci
když ti někdo seber i květináč?
nemylte se 1 jsem sklidil den před sklízečem kvůli plísni, druhá byla v květu o něco opožděná...tu větší mi odnesly jak houbu z lesa...
variety
hempstar x špaňalsko
mazar x špaňalsko
egypt x boggle gum
fumare con dios x egypt
*4.7.2005
*2.8.2005
*2.8.2005
*11.8.2005
*14.8.2005
*29.8.2005
no já taky v pátek zjistil že mám sklizeno...lesáci prořezávali lesy(jednou za 8 let) a zřejmě si to spletli se smrčkem...no to by to tam aspoň zůstalo 4 kytky z toho největší tak 2.8 metru no
Sklízeči jsou každoroční prokletí všech sklízečů. Myslím že jsou horší a taky úspěšnější v ničení políček než policie. Kdyby si každej zasadil, mohlo by se hulit celoročně moc moc.....
Kvůli těmhle čórkařskejm nulám už dva roky venku nic nejedu.Nemá to smysl.Základ je mít více míst, ale problém je v tom, že čórnou úplně všechno a všude.Pokud nežijete v absolutní prdeli.....probuďte se.....nevěřte....a rozsviťte lampy!
Bohužel stačit musí.Taky bych radši chodil na políčko, ale to bych musel žít v jíné zemi.Takhle musím chodit na procházky bez rýče, což taky není špatné...
mám názor asi trochu přihlouplej
mně to prostě za to všechno stojí....i kdyby mi všechno ukradly, zase na jaře budu sázet ven..................................
jinak anketa ukazuje smutný příběh prohibičních snah-je to akorát o zlodějnách-v Praze má policie pod kontrolou bary v kterých se prodává-funguje jako mafie
šéf protidrogového oddělení je bývalý příslušník stb a současný člen postskinheadského spolku
lidi si navzájem kradou květinky
boží stvoření je pomlouváno a vytrháváno
za pěstování rostlin jsou lidé zavíráni-úsměv budí reminiscence na čarodějnice ve středověku
není se čemu divit
to rohatej už má dvě nohy a ruce
CORKARI SOU ZMRDI NEJVETSI usekat jim nohy ruce hlavy ... !!! banda hovad ! vsechno bylo v pici jednoho srpnoveho odpoledne ! i ty koreny sezrali devky !
Cesta spravedliveho ze vsech stran lemovana jest nespravedlnosti, sobectvim a tyranii lidske zloby. Pozehnan bud ten, kdo ve jmenu lasky a dobre vule vyvede slabe z udoli temnoty, neb ten jest skutecnym pastyrem a spasitelem zbloudilych deti.
A ja srazim k zemi mocnym trestem a divokym hnevem vsechny, kdo se pokusi otravit a znicit me bratry.
A kdyz uvalim svou mstu na Tebe, seznas, ze jmeno me je Buh.