Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nevíte někdo kde by se u nás v ČR dal koupit nebo obědnat nějakej kalendář nebo něco takovýho s tou naší oblíbenou rostlinou uz mě doma bile stěny trochu deprimujou ;-)
Ve Vídni v growshopu na Heumühlgasse jsem viděl kalendář z roku asi 97-naprosto skvělej.Bohužel mě zaskočila cena kterou už si přesně nepamatuju ale nebyla to sranda.
V cechach opravdu nevim o zadnem, ale muzes si objednat Oficialni HIGH TIMES 2002 Calendar
za pouhych $10.95 USD nebo $14.95 CAD.
Nasel sem znej i 6 obrazku, takze se to pokusim hodit do galerie.
bye joint
no ta cena by ušla ale moje nulová znalost angličtiny mi nedává odvahu si to obědnat ale kdyby se tu někdo našel kdo by chtěl také ten kalendář a obědnal dva kusy tak ať se mi ozve přes <pm> ;-))))