Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Nějaké obrázky na zeď
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
dr.trava
Nový Člen

Karma uživatele dr.trava - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 1

Nevíte někdo kde by se u nás v ČR dal koupit nebo obědnat nějakej kalendář nebo něco takovýho s tou naší oblíbenou rostlinou uz mě doma bile stěny trochu deprimujou ;-)

Old Post 06-11-2001 v 21:47 PM
dr.trava je offline   Profil uživatele dr.trava   Find more posts by dr.trava   Foto galerie člena dr.trava   Click here to Send dr.trava a Private Message   Add dr.trava to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kastan
Stálý Člen

Karma uživatele kastan - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

to ja mam par plakatu z high times,celkem pekny,ale taky by me to zajimalo,i kdyz pochybuju ze u nas neco sezenes.

kastan

Old Post 07-11-2001 v 06:52 AM
kastan je offline   Profil uživatele kastan   Find more posts by kastan   Foto galerie člena kastan   Click here to Send kastan a Private Message   Add kastan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Roman Dirda
Stálý Člen

Karma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% Pěstitelská

Palec dolů Kalendář Příspěvek č. 3

Ve Vídni v growshopu na Heumühlgasse jsem viděl kalendář z roku asi 97-naprosto skvělej.Bohužel mě zaskočila cena kterou už si přesně nepamatuju ale nebyla to sranda.

Old Post 07-11-2001 v 08:08 AM
Roman Dirda je offline   Profil uživatele Roman Dirda   Find more posts by Roman Dirda   Foto galerie člena Roman Dirda   Click here to Send Roman Dirda a Private Message   Add Roman Dirda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
joint
Stálý Člen

Karma uživatele joint - 45% PěstitelskáKarma uživatele joint - 45% Pěstitelská

Kladendar... Příspěvek č. 4

V cechach opravdu nevim o zadnem, ale muzes si objednat Oficialni HIGH TIMES 2002 Calendar
za pouhych $10.95 USD nebo $14.95 CAD.
Nasel sem znej i 6 obrazku, takze se to pokusim hodit do galerie.
bye joint

http://www.hightimes.com/Store/new/index.html

www.greenhome.cz

Old Post 08-11-2001 v 18:44 PM
joint je offline   Profil uživatele joint   Find more posts by joint   Foto galerie člena joint   Click here to Send joint a Private Message   Add joint to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dr.trava
Nový Člen

Karma uživatele dr.trava - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

no ta cena by ušla ale moje nulová znalost angličtiny mi nedává odvahu si to obědnat ale kdyby se tu někdo našel kdo by chtěl také ten kalendář a obědnal dva kusy tak ať se mi ozve přes <pm> ;-))))

díky dr.trava

Old Post 08-11-2001 v 20:03 PM
dr.trava je offline   Profil uživatele dr.trava   Find more posts by dr.trava   Foto galerie člena dr.trava   Click here to Send dr.trava a Private Message   Add dr.trava to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:56 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás