Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravíčko.
Rád bych vám představil svůj první out.
Přípravy začaly někdy v březnu (hledání místa, kopání děr,......)
Musím říct, že sem předtim nikdy nevěřil, jakou to dá práci.
Nejdřív všechno vypadalo slibně ale potom nečekaně začal ožívat okolní porost a vrhal pořád větší stín na místa kde byly kytičky. Došlo to až do takový fáze, že na ně nesvítilo z celýho dne ani minutu přímý světlo a všechno začlo už od začátku kvíst.
Snažil sem se křoví prořezat, ale přes veškerou snahu se mi povedlo z původních jedenácti kytiček zachránit asi pět.
1.,2. kříženec Skunku#1 s Afr. Durbanem
3.-9. no name
10.
líbí se mi 1-3, rád bych je očichal a lehce stlačil vrchní paličky mezi palcem a ukazováčkem. hmm, ta vůně, úplně ji cítím. je ovocná nebo spíš kakaová? na těch zbývajících obrázcích mi ty kytky připadají nevyvinuté. to jsou staré fotky nebo se jim něco dramatického přihodilo?
Ahoj Crate, ta fialka vypadá fakt luxusně Co je to za model? To je ten kříženec Skunku#1 s Afr. Durbanem ? To máš vlastní křížení, nebo semínka máš ze seedbanky? Jak máš tu kytku velkou? Dík za info, Káčko ti letí
kříženec Skunku#1 s Afr. Durbanem
To sou všechny fotky u příspěvku č. 8.
Je vysoká asi 45cm (odhadem). Je dost malá ale o to je hezčí.
Pochází od Krychláka a přesnej původ sem už asi zapomněl.
Fialka
To je příspěvek č. 10-12
Vysoká něco kolem 90cm a je to nějakej no name.
Taky od Krychláka.
Dudušek: Jojo...oboji nejakej bordel ten Skunk#1 x Afr.Durban posilala Nirvana jako bonus k objednanym semenum...zrejme neco nahodne opylili, aby meli co davat k semenum...tenhle model je tak z 80-90% Skunk#1, ktery byl zrejme matkou..chut, vzhled, vune a high tomu presne odpovidaji..krasna hutna korenena vune Nirvanskyho Skunku#1, pomerne hutny palicky(Crat ma zrovna vic indica fenotyp), chut presne odpovida vuni a ucinky..cisty high- komunikativni vesely koureni- s lehce umrtvujicimi ucinky pro telo..ale jen zlehka Po Durbanu se upravila pouze doba kvetu, coz je myslim velice dobre- Durban prave touto dobou dokvita, coz je pomerne idealni..jinak Nirvanky Skunk#1 venku dokvita tak nejak v puli rijna..
Ta fialka pochazi z nejake noname kytky, ktera mela fialovy sisky..ale ze z toho vyleze tohle, to jsem necekal...bravo Crat
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so