Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Poraďte: nedostatek dusíku - žloutnutí listů
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
mott
Stálý Člen

Karma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Dají se kytky ještě zachránit, když jim koplet poslední 2 patra vyrostla žlutá? Ty listy po zežloutnutí ještě začaly navíc hnědnout v malých flíčkách, mám pocit že vysychají...

Mohou se žluté listy zazelenat? Mohou se vršky, z kterých rostou nová patra, i když jsou již žluté, opět rozjet?

Díky...

Indoor hydro zahrádka 400W, K2, Hash Plant.
Super original makro fotšky vlastní produkce.
Český popis hodně odrůd konopí.
Foto příslušenství a pomůcek
Moje thready na Groweru.

Old Post 05-11-2001 v 23:27 PM
mott je offline   Profil uživatele mott   Find more posts by mott   Foto galerie člena mott   Click here to Send mott a Private Message   Add mott to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
matrix
Stálý Člen

Karma uživatele matrix - 28% Pěstitelská

žloutnutí listů Příspěvek č. 2

Čau draci a dračice,taky by mě to zajímalo,dovezl jsem řízky,nechal jsem je tak jak byly,tzn. v malých kostičkách rockwolu,substrát míchám 1:1 rašelina + kokos a trošku perlitu kvůli vzdušnosti,teplota max. 28c , svítím 400w cyklus 18/6,v almaře jsou teda teprve týden.Jsou samostatně ve vlastních květnících,přihnojuji Kristalonem start,ale malinko - osobně si teda myslím e ty děťátka jsou ještě moc mladý na kristalon.No a včera a předevčírem jsem jim dal CO2 - jinak mám skvělou výrobnu CO2 - výroba stojí max.45,-Kč a stačí jen doplňovat - má i levnej a výkonej provoz - brzy vám to ukážu.No a abych se dostal ještě zpátky,tak jsem myslel že tomu píchne to co2 a ono nic - myslíte že je to fakt tím krystalonem???Dík a mějte se mooooc pěkně...

Old Post 14-11-2001 v 17:16 PM
matrix je offline   Profil uživatele matrix   Find more posts by matrix   Foto galerie člena matrix   Click here to Send matrix a Private Message   Add matrix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Red Tornado
Stálý Člen

Karma uživatele Red Tornado - 84% PěstitelskáKarma uživatele Red Tornado - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

mott:
Zezloutle casti rostlinky se rozhodne zazelenat mohou, ale zavisi to na tom zda je problem vyresen/pretrvava a na stadiu jejich poskozeni. Zluta cast casem opet zezelena, nebo odumre (uschne a oddeli se). Tedy pokud se ma zazelenat, je treba zakrocit vhodne a vcas.

matrix:
U zasazenych rizku byva zloutnuti na pocatku bezny jev zavinen jejich usilim a vycerpanim vkladanem do tvorby noveho korenoveho systemu. To je obecna zalezitost, netvrdim, ze je to tvuj pripad.

Preji oboum hodne stesti a zelene barvy

Tento post nevyjadruje vice, nez me skromne nazory a zkusenosti.
Red Tornado aka Ruda Smrst

Old Post 14-11-2001 v 20:13 PM
Red Tornado je offline   Profil uživatele Red Tornado   Find more posts by Red Tornado   Foto galerie člena Red Tornado   Click here to Send Red Tornado a Private Message   Add Red Tornado to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
matrix
Stálý Člen

Děkuji za pomoc,ale ... Příspěvek č. 4

To red tornado : děkuji za uklidnění,myslel jsem že je to tím hnojívkem,tak jsem přestal hnojit.ALE včera jsem to pořádně prohlídl a pod lupou jsem zjistil že na 3 listech se mi objevily pavučinky,takže jsem to pořádně projel a našel jsem i ty malý svině,to mě žerou zelíčko - SVILUŠKY.TAkže jsem tam hned včera zabookoval celej popelník plnej vajglů a ještě pro jistotu jsem udělal vývar z tabáku a nechal to působit.Nevím jak se mě tam vzaly ty kurvy,protoževšechno bylo kupovaný uplně nový,jen jsem si dovezl 6 řízků - stejně mi jich 5 chcplo,protože byly špatně zakořeněný - jeden mi tam hajzlík zůstal,tak si myslím že je to z něj....jdu si dát čudku,abych měl víc popela ....mějte se všichni moooc pěkně....

Old Post 15-11-2001 v 07:37 AM
matrix je offline   Profil uživatele matrix   Find more posts by matrix   Foto galerie člena matrix   Click here to Send matrix a Private Message   Add matrix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
matrix
Stálý Člen

pokračování ... svilušky Příspěvek č. 5

Tak jsem právě dorazil ze zahradnictví,kde jsem koupil TALSTAR - hobby balení.Jsou v tom 2 ampulky po 3 ml - ten pán co mi to prodával byl profík,vyjmenoval mě všechny ty přípravky o kterých zde píšete a doporučil mi ten talstar - cena 98,- je to prej uplně nový,stačí jeden postřik a budou všechny kaput.A teď pozor - výrobce je GROWEPLANT CORPORATION, Philadelphia, USA....až to budu mít vytestovaný,tak hned napíšu....jo a ten popelník tam nechám a provedu slabší postřik.Mějte se všichni mooooc pěkně......

Old Post 15-11-2001 v 11:35 AM
JFKALFA
Stálý Člen

Karma uživatele JFKALFA - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

mno hele raselina je podle me k nicemu, zaprvy je kysela, zadruhy nema ziviny. takze zazloutnuti bych videl v ph-

Old Post 13-12-2001 v 18:59 PM
JFKALFA je offline   Profil uživatele JFKALFA   Find more posts by JFKALFA   Foto galerie člena JFKALFA   Click here to Send JFKALFA a Private Message   Add JFKALFA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blackberry
Stálý Člen

Karma uživatele blackberry - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

myslim, ze je to moc vody....

Blackberry

Old Post 14-12-2001 v 02:19 AM
blackberry je offline   Profil uživatele blackberry   Find more posts by blackberry   Foto galerie člena blackberry   Click here to Send blackberry a Private Message   Add blackberry to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

zloutnuti / vysychani Příspěvek č. 8

2 mott: jak je kytka velka ? v cem je zasazena ?
pocitam, ze je jeste mala, tak 3-5 pater, brzy po zasazeni ? Jestli jo, tak jsem mel podobny problem: zezloutly horni patra/patro a zacalo schnout. Mel jsem 2 moznosti - koukat a nechat ji scipnout, nebo neco ucinit. Vybral jsem druhou moznost a ty zluty patra jsem ufik' - bylo to z 30% uspesne. Nekolika kytkam to uz nepomohlo a dokoncily schnuti, nekolika vyrostly bocni vetve, spravily se a pokracuji v rustu. Podle vseho mi je puvodne napadla na spickach plisen, diky vysoke vlhkosti. Druha vec je, ze za par dni se jeste objevily svilusky a ty kytkam taky moc nepomohly. Koukni se poradne, jak vypadaji ty male zarodky listu na spicce, jestli nejsou 'chytly'. Snad Ti to pomuze - tedy kytkam....

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Old Post 14-12-2001 v 06:48 AM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mott
Stálý Člen

Karma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

viridis a ostatni: panove diky, uz jsem mesic a pul u novych kyti, tentokrat se problem neobjevil. Cim to bylo, nevim. Nerozdychaly to ale mrknete ted

Indoor hydro zahrádka 400W, K2, Hash Plant.
Super original makro fotšky vlastní produkce.
Český popis hodně odrůd konopí.
Foto příslušenství a pomůcek
Moje thready na Groweru.

Old Post 04-01-2002 v 00:07 AM
mott je offline   Profil uživatele mott   Find more posts by mott   Foto galerie člena mott   Click here to Send mott a Private Message   Add mott to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomy
Stálý Člen

Karma uživatele tomy - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

mam ten isty problem zltli mi listy .
polieval som rastliny velmi casto 1x denne asi 2dcl vody
a hnojenie raz za tyzden .
ocividne to nestacilo. vytvorili sa mi velke listy (asi nasledok toho nadmerneho zalievania a nedostatocneho svetla). potom som presiel na HPS 400 a zacal som menej zalievat listy na rastlinach zacali byt ovednute(najvacsie) tak som ich jednoducho odstrihol. asi vyparovali vela vody a ja som im nedodaval tolko vody naco boli zvyknute. teraz zalievam modrou dobrou vodou v kazdej 1.5 litrovej flaske mam tak 1 cajovu lyzicku kristaionu. rastlinky maju mensie listy prestal som ich uplne rosit vodou . zlte listky sa prestali objavovat. zalievam az vtedy ked vidim ze rastlina to potrebuje.
ale vrcholky mam pekne syto zelene a spodky su slabsie zelene . upravi sa to casom?

prosim ak som v svojom popise urobil nieco zle opravte ma

Old Post 30-01-2002 v 08:34 AM
tomy je offline   Profil uživatele tomy   Find more posts by tomy   Foto galerie člena tomy   Click here to Send tomy a Private Message   Add tomy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomy
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

este nieco . niekde na groweri som cital ze dobra voda ma pH 6. moze sa pH zeminy vratit na povodnu hodnotu??

Old Post 30-01-2002 v 08:36 AM
tomy je offline   Profil uživatele tomy   Find more posts by tomy   Foto galerie člena tomy   Click here to Send tomy a Private Message   Add tomy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomy
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

HMMM to Matrix to s tym COckom ma zaujima kedy????

Old Post 30-01-2002 v 09:26 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:50 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás