Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No prave si stavim takovou malou skrinku (100x45x45) do toho 70W wybojku. Jinak jako kyti mam nejaky skunky a jeden rizek white widow (doufam ze to rozchodi) kyticky sou zatim na balkone (skunky), nebo u sestry v pokoji (white widow a sestra hrozne nadava ze to moc smrdi ale musi si zvykat). Zatim nehnojim ale tak za tri tejdny zacnu s krystalonem start.
Práve se chystám na podobnej projekt a doufám, že 1 metr bude na výšku skříně stačit.
Jak budeš řešit ventilaci a čím svítíš, jak moc intenzivní může být smrad a kolik se tam vejde kytek. Hádám, že jedna jem max.
2 Time4tea Vetrani neresim (finance) melo by stacit nechat pootevreny dvirka. Svitim sodik 70W Kytky se tam treba pri scrogu vejdou 3-4 A celkem to smrdet bude pri urode ale me to nevadi. Jo a metr staci urcite.
Ahoj Frenky .
Já na to říkám,že pokud jsou pod tim sodíkem i řízky,tak jak psal některý z kolegů přede mnou přikrej je nějakým pařníčkem,pet lahví.. mladé řízečky potřebují větší vlhkost. přijdou mi dost povadlý. Na vlastní kůži sem se ale přesvědčil,že větrání je strašně důležitý dobrá cirkulace krom toho,že odtahuje teplý vzduch a víří studený je také dobrá prevence proti plísním! ty máš 70ku,takže s tim nebudeš mít takový s...í!
Takže pěkná skříň,ale určitě začni rychle větrat nebo začnou problémy(vlastní zkušenost)
Teď koukam a zdá se mi,že máš dost udusanou půdu. půda musí bejt vzušná a hlavně dobře odvádět vodu. dobrej je perlit.
Hodně zdaru
Dub
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
Naposledy upravil Dub-Teaser 09-08-2005 v 12:04 PM
No chtel sem na to dat ty PET lahve ale vetsina tech rizku ma moc velky listy, ktery sou v pohode, zeleny takze se mi nechtej strihat. Proto tam ty petky nemam.
zdar frenkyb radim ti nebud tvrdohlavy nech si poradit od zkusenejsich dej tam ty petky a radsi ostrihej konce tech vetsich listu z vlastni zkusenosti vim ze rizky vadnou pokud nemaji dostatecnou vlhkost.a pokud nebudes resit vetrani tak vynosy nebudou nic extra ale kazdopadne preju at mas velkou sklizen a peace. MAIKIE