Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ještě to musím obalit alobalem.
Až se rozroste kořenový bal, ve spodní časti udělám něco jako přepad ( díru cca 3 cm ode dna) a budu automatickým zavlažovačem denně dávat čerstvou zálivku a zbytek odteče. Něco jako bubler s dripem. U nějakýho člověka jsem to tu viděl, ale on to měl ve velkých kýblech
hmm.zajímaví,jsem zvědav jak to poroste,ale řekl bych že je ta petka moc malá...Pěstu zdar
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Zajimavi napad a hlavne levnej hodne zdaru mozno tessi bude vimienat tu vodu s toho preca s bubleru se musi kazdych 14 dni ale to uz nejak viriesis vela uspechu zelam at to roste
jakože každopádně ti letí K+ páč tohle je mazec... !! to vzduchování máš rozvedený asi jedním Téčkem do těch ostatních co ? je to fakt výchyt..plánuješ to zahrývat nebo tak nějak ? no sem fakt zvědavej jak to dopadne..je to mazec...
Mám tam jedno vzduchovadlo a rozvod je proveden pomocí téček a křížků. a pak je na každé přívodní hadičce škrtítko, aby všechny bublaly. S tím jsem si musel chvíli vyhrát.