Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj s touhle krabičkou bych taky souhlasil, místečho na zapalovač, kytí,papír a skleněnku alespoň budou nový příspěvky na grower aby byl stabilnější, ne že by nebyl, ale pořád to chce upgrade, a myslim že by takovýhle krabičky šli na odbyt
nikdo se mně neptal jestli se chci narodit, tak mi taky nikdo nebude říkat jak mám žít
NATURE´S WAY OF 'STAYING HIGH'
chceš-li být šťastný hodinu, opij se. chceš-li být šŤastný tři dny, ožeň se. Chceš-li být šťastný týden, uspořádej zabijačku. Pokud ale chceš být šťastný celý život, staň se zahradníkem.
2 virgill, stačí udělat šablonu , když to bude plastový tak se to bude vylejvat a když železný tak bouchat, a pak to už pude po másle, nejdražší je vždycky první výrobek, pak výdaje rychle klesnou a už jsou příjmy
nikdo se mně neptal jestli se chci narodit, tak mi taky nikdo nebude říkat jak mám žít
NATURE´S WAY OF 'STAYING HIGH'
chceš-li být šťastný hodinu, opij se. chceš-li být šŤastný tři dny, ožeň se. Chceš-li být šťastný týden, uspořádej zabijačku. Pokud ale chceš být šťastný celý život, staň se zahradníkem.
mcsow no nevim koliks veci skousel takhle vyrabet ale je to docela slozite a drahe. v tomhle pripade je to holy nesmysl pokud to ma slouzit jako sponzoring webu. to uz by se vyplatilo nakoupit neco podobnyho co uz se vyrabi. jinak plast se strika a ne vylejva...
minigrow skus namalovat navrh (zatim se nevidel ani n) dej ho na posozeni nake propagacni firme a uvidis co ti reknou pripocti si neco na zisk a rekni si uprimne jestli bys to za ty penize koupil...
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead