Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Reefer Madness
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Ziggy
Stálý Člen

Karma uživatele Ziggy - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Aktualne ke stazeni (210 MB). Jeste jsem to nekoukal cely
ale zda se, ze by to mohla bejt pekna svanda.
( pro neznale - film z roku 36, propaganda proti marihuane )
[ ke stazeni je potreba p2p eDonkey2000 )

ed2k://|file|Reefer Madness - Tell Your Children (1936 USA Anti Marihuana Propaganda) [Kodan & Bushdoctor].avi|231779328|056a9416ebea8c6a74bef3e8e70cdde8|
http://www.edonkey2001.host.sk/phpB...ic=2124&forum=7

common sense kills

Old Post 29-10-2001 v 15:35 PM
Ziggy je offline   Profil uživatele Ziggy   Find more posts by Ziggy   Foto galerie člena Ziggy   Click here to Send Ziggy a Private Message   Add Ziggy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deu
Grower Team

Karma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Stáhnul jste to už někdo ? Nějak to nejde, edonkey je osel .

Deu

Old Post 31-10-2001 v 14:24 PM
Deu je offline   Profil uživatele Deu   Find more posts by Deu   Foto galerie člena Deu   Click here to Send Deu a Private Message   Add Deu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Deu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
majklovec
Stálý Člen

Karma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 3

Já to bohužel také nestáhnu - jsem za firewallem, který mi povoluje pouze porty 80 a 21, takže smůla.

.: kalkulačka spotřeby :. .:kalkulačka výkonu :. .: Maroc # Afghan :.
............: šlukovka ze žárovky :...........

Old Post 31-10-2001 v 14:39 PM
majklovec je offline   Profil uživatele majklovec   Find more posts by majklovec   Foto galerie člena majklovec   Click here to Send majklovec a Private Message   Add majklovec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sunset
Stálý Člen

Karma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Ja nejsem za firewallem, ale stahnout mi to taky nejde. To URL je nejake vadne nebo jsem neco prehledl

sunset

usmivejte se, bude vam lip

Old Post 31-10-2001 v 15:26 PM
sunset je offline   Profil uživatele sunset   Find more posts by sunset   Foto galerie člena sunset   Click here to Send sunset a Private Message   Add sunset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deu
Grower Team

Karma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% PěstitelskáKarma uživatele Deu - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Ziggy, jestli to máš a můžeš poskytnout, pošli mě pm a já to umístím na grower... Aby to ostatní také vychytali.

Deu

Old Post 31-10-2001 v 16:51 PM
Deu je offline   Profil uživatele Deu   Find more posts by Deu   Foto galerie člena Deu   Click here to Send Deu a Private Message   Add Deu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Deu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Seeder
Stálý Člen

Karma uživatele Seeder - 70% Pěstitelská

Palec nahoru :) Příspěvek č. 6

To by bylo super........ uz se tesim..... sem s filmem

Old Post 31-10-2001 v 19:35 PM
Seeder je offline   Profil uživatele Seeder   Find more posts by Seeder   Foto galerie člena Seeder   Click here to Send Seeder a Private Message   Add Seeder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ziggy
Stálý Člen

Karma uživatele Ziggy - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

No snad se mi to podari ftp-nout na grower server.
Prvni pokus nevysel, doslo misto na disku, nasledne
prestal fungovat grower (nevim jestli to s tim melo neco spolecnyho),
tak sem to zas smazal. Tak mozna zitra.

Ziggy

common sense kills

Old Post 01-11-2001 v 15:38 PM
Ziggy je offline   Profil uživatele Ziggy   Find more posts by Ziggy   Foto galerie člena Ziggy   Click here to Send Ziggy a Private Message   Add Ziggy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deu
Grower Team

Příspěvek č. 8

Takže pro všechny zájemce je tu Reefer Madness přímo na Groweru. Md5sum je 10ad7111417b8a05357df7576416a9ea.
Enjoy and thx to Ziggy.

[Edited by Deu on 01-11-2001 at 05:17 PM]

Deu

Old Post 01-11-2001 v 15:52 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:35 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás