Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar.
Nedávno jsem v televizi viděl ve zprávách reportáž o tom, jak poslili policajty na nějaký plantážníky, který měli políčko technickýho konopí. Cajti to vzali na rozbor a ostrouhali, páč to vskutku byla ganja technicalis
No a mě to inspirovalo k výbornému způsobu pěstění. jak název threadu napoví, maskovat konopí konopím. Zkrátka si udělat malý políčko, nebo třeba jenom záhon technickýho konopí a do takovýdleho políčka si nastrkat pák normálních kytek, který by si člověk označil, např. kroužkem. Protože, kdyby kdokoli přišel, i třeba cajti, tak nebudou brát vzorky ze všech kytek a zas vám to nesmí pohamtat, takže si vezmou nějaký listí z kraje a to všechno bude technický. No a na podzim vy si v klídečku sklidíte těch deset kitiček netechnickýho konopí a ze zbytku si třeba udělejte špagáty.
Já myslim, že takhle by šlo docela solidně plantážničit. A sehnat semínka technickýho konopí, nemůže bejt zas takovej problém.
Někteří praví: "Radost je větší než žal," kdežto jiní tvrdí: "Nikoli, větší je žal."
Leč pravím vám, radost a žal jsou neoddělitelné. Přicházejí vždy společně, a pokud zasedne k vašemu stolu samotná radost či samotný žal, pak nezapomínejte, že ten druhý spí na vašem loži.
No tak za 1 urcite nejses prvni kdo o tomhle premejsli uz sem to tady na groweru cet a mozna ze dokonce ne 1 ale co kdyz si vezmou prave odprostredka tu tvoji odrudicku a namerej ti vic jak 1% ses v prdeli :-p
jenom tak náhodou je potřeba licence, abys mohl pěstovat technický konopí...
A kdyby už policajti chtěli udělat test na obsah THC, kterej je kurevsky drahej, určitě by tihle lidi vybrali kytku která odpovídá vysokému obsahu THC. Nemůžeš předpokládat, že lidi z protidrogovýho nepoznaj kloudnou kytku. Je tedy velká šance, že aby nenasrali šéfa negativním výsledkem, budou se snažit vybrat takovou aby tě dostali... Myslím, že každej kdo má díru do prdele, by tě udal: ''Myslím, že ten vyhulenec tam pěstuje tu Marihuanu...'' naopak si myslím, že bys na sebe upoutal víc pozornost.
Každá tuctová důchodkyně by psala na Úřad, že její vnuk se může dostat do spárů té MARIHUANY, kterou ty pěstuješ za městem...
Je to můj názor, nekamenujte mě....
Ta omezena velikost aby si to nemusel hlasit uradum je mam pocit 10x10 m ale jak uz psali prede mnou budou nejspis vybirat tu nejmastnejsii kytku pac ten test neni nic levnyho a docela hrozi i zaloba z tve strany v pripade neuspechu
A nemůžete to proboha říct normálně?
Jay - Jay: Máti jednoho mýho spolužáka na základce pěstovala v ostružinách Jenže když tam nikdo nevleze, tak jak se o to chceš starat?
uz me tuten napad taky napad, ale hned jsem ho zavrh, ponevadze to by znamenalo vytrhat vsechny samce abvy ti neznehodnotili tvoji preferovanou rostlinku.A to by vypadalo veru podezrele mit policko technicky jen ze samejch samic, nehlede na to zew vytrhavat samce i treba na mensim poli by byla celkem fuska. myslim z e maliny jsou lepci idea.
jilm:
No ale problém je že zemědělcům jsou ňáký samci ukradený a vyškubávat samce z pole 200 * 100 bych nechtěl. Něco podobnýho se stalo v mým okolí, měli sme tu pole asi 200*100 a všichni co měly kytky v blízkym okruhu je měly vošukaný...Nepříjemná věc ale co nadělat,že? Ale divily byste se kolik lidí tam chodilo čórovat. Asi jim to muselo chutnat...
Nebo že by z toho dělali provazy????
Nekousej do ruky, která tě chce pohladit.
...poletíme na Jamajku, chci mít Holandsko po levý straně... ( Homer Simpson, 30 minut v Tokiu )
A co takhle maskovat břečtanem.Nebo jinejma plazivkama
My jsme loni měli nějakou plazivou jednoletku a za prázdniny vyrostla do výšky 4m jedna sazenička a šířka taky mrtě hodíš si jich pár a už není co vidět
chlapí a ženský :maskuju rostlinkou který se riká židovský brambory..ale jek se jmenuje botanicky to nevim..kazdopadne nechava v zemi cibulky a hnojena dorusta takn 2,5 m takze na moje indiky ouplne staci.je to hroznej plevel takze nejsou zadny starosti s vysazovanim, roste planě, muzu to vyfotit kdyby negdo chtel vedet co ma jit narvat
jenomze to tvoje technicke konopi vic prilaka pozornost jako kdybi si to mnel nekde v koprive! kopriva je z 85% stejna (genetikou) jako canabis takze staci oblict neco aby te to nepopalilo a vlist si do nejakeho policka s koprivou uprostret obrobit peknej kus zeminy a zasadit rizecky ma to nekolik vyhod... tam kde se dari koprive se dari i conope.. lidi do koprivi moc nepolezou a v kvetu se nasebe tyto dve rostliny desne podobaji staci udrzovat krok s koprivou a to zastrihovanim or zastepovanim.. peace snad sem pomohl..