Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj Skunku, no předchozí stádia tvýho pěstování jsem nějak neviděla (koukla jsem se na ně až teď), ale teď když to vidím tak nevím co říct...... snad jen že před tebou smekám. Ty už nepěstuješ kytky, ty rovnou pěstuješ palice..... a jaký!!!. Fakt moc hezký.
s úctou slečna L.
P.S. prosím napiš jak jsou vysoký, ať mám představu.
nice garden
..a mozna by stalo za to, ve stejnych podminkach, zkusit vypestovat nejaky sativa model (Kali Mist, Haze a jejich hybridy). Proste jenom zmenit Mostly indica model za spise sativa model.
Samozdrejme by se to projevilo v delce kveteni (10-12 tydnu), ale rostliny by prirozene vyuzily volneho mista v zahradce aby jej vyplnily svymi zelenymi resp. bilymi vrcholky. Take by si ziskal produkt s neuveritelne vysokym sativa up High, narozdil od zdrcujiciho/meditativniho high, ktere produkuji indica/mostly indica modely.
Mimochodem je dobre znamo ze pokud se uziva po delsi dobu stejny model, ci pouze indica hybrid (pop. sativa hy.), stava se ze i na tu nejvetsi vrazdu si casem zvyknete, a pak se neumerne zvysuji davky k dosazeni stejneho opojeni.
Proto nejen ja doporucuji casto kombinovat
sativa / indica modely.
PS. Me osobne se osvedcilo dopoledne ochtnat high sativa&mostly sativa modelu, odpoledne nezapomenout na nejakej hustej indica model a vecer podle potreby vyuzit lecivych ucinku hasise.
re: Joint
Souhlas stebou, ....
teď jsem zatím neměl moc velký výběr......ale teď chci rozhodně pěstovat jiný model(dodělávám matečný room a řízkovnu a chci to rozject od začátku s novým modelem) ,...uvidíme.....
High aLL
Kedze som uz asi 2. tyzden "nasucho", moje srdce a oci fajnuskavo pookriali pri pohlade na tvoje nadhene rastlinky. Prajem ti mnoho uspechov pri aplikovani noveho modelu a nech sa tvojim rastlinkam vyborne dari.
* GanjA RuleZ *
Niektoré drogy nie sú zakázané preto, že by boli nebezpečné, ale sú nebezpečné preto, lebo sú zakázané.