Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
High all Growers
Ufff konečně jsem to nějak tak na hrubu dodělal hůráá....
teď vážně, chci se svámi podělit o foto mé nové pěstírny.
takže --->
Rozměry: (pohled z předu): šířka 2,2m, Hloubka 1,2m, Výška 1,7m
Systém - N.F.T. (nutrient film technique)
Osvětlení - Osram 600W planta -T
Hnojivo - advanced hydr. of Holland
Druh - Mazar (klony 14ks velká rockwl. kostka)
watch It
foto - pěstírna
nástěný ventilátor(3polohy,65W) vhání čerstvý vzduch (25C/50%vlhkost) do skříně - použitím rotační mřížky na větráku můžu výřit na všechny strany (ale v praxi když mi lehce rotovala tak teplota šla nahoru o 2-3C, protože to tam rozhánělo i to teplo zezhora takže to mám nasměrovaný dolů a šlapeto na 1
-->dále, nad nástěným větrákem je odtah vzduchu (100m3/hodina) - zvenku jsem použil harmoniku (jako u ventilátoru TD, kvůli hlučnosti......)
trochu blíže....
teploměr jsem zachytil schválně aby jste viděli moji teplotu.
v noci teplota nespadne pod 20 pšes den nevystoupí nad 29. 30-40cm pod výbojkou mi teplota nepřesáhne 32C)
Vlhkost 40-60%
foto - detail vodního topení (75W , určený pro 60 - 100l, termostat, mám nastaveno 22C teplota vody má max. odchylku +- 1C. topeníčko to zvládá jak je vidět hodně do klídečku