Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tmto chci upozornit všechny co jedou OUT... stejně jako já..Tak ,pokud mají možnost,schovaly své kytky zítra tj: 15.6 a pozítří tj 16.6..Nenávidím kroupy! minule mi zkurvily celou výsadbu! Peace
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
klidek hosi nedavno boli v bratislave tiez krupy a moje vtedy este male rastlinky to na moje velke prekvapenie vsetky prezily...no hit no damage.
Je to jamajska burina, priroda si poradi...radim ist po krupobiti skontrolovat, ale davat tam dake plachty to je picovin*