Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tady se tímto chci trošku pochlubit se svými výpěstky.
Jsou cca 1,5 měsíce starý zasazený z prokořeněných řízků, který jsem měl doma kořeněný ve vodě.
Rostliny jsou zasazený v zemině s míchaný s perlitem.
Zalévám obyčejnou kohoutkovou vodou a občas pohnojím hnojiven Cellmax. Snažím se aby v miskách byla stále voda.
Tady je celkový pohled na rostliny na slunném balkoně. jsou zde cca měsíc starý.
No, hlavně větší květináče! Poletí jako hovado . Jinak toho světla bych se nebál. Mám ji na jižní straně a docela se jí to líbí. Když byla menší, tak jí hnědly listy, ale to bylo asi tim, že zevlila přes tejden v klonárně, než sem ji zasadil
Jinak držim palce
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
květináče jsou 22cm vysoký a průměr 22cm.
Ta největši má již 40cm.
Připadá mi, že jak jsou ve stínu tak se trochu více táhnou do výšky. Dvě, co jsou nyní dále od zdi a více na světle a občas na ně posvítí sluníčko jsou menší, ale hustší