Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl bych upozornit na to, že mně nefunguje Modalert. Po kliknutí na příslušnou ikonu, se objeví jen bílý okno. Používám mozillu 1.7.8
Pokud to dalším mozillářům taky nefunguje, tak to prosím napište, ať vím, že v tom nejsu sám. Pokud je ale chyba u mě, tak se omlouvám.
Mno, tak nevím kde je chyba. Zkusím nainstalovat starší verzi a dám vědět.
MOrgan: vedle ikonky "quote". Slouží to k upozorňování modů na nevhodný příspěvky, duplicitní témata atd.
Můžete někdo sem hodit sejmutou obrazovku s lokalizací MODAlertu? Mám podezření, že mi to nefachá ani v IE6!!! ??? Vedle quote prostě nic není..........
Třeba tu někteří píšou,že nejsou bonzáci,ale nenechte se mílit MOD Alert přece není bonzování. Je to upozornění MODerátora na nevhodný příspěvek,či příspěvek porušující pravidla fóra a ty,co takovými příspěvky zaplňují fóra velmi rád BONZNU!!! když narazíte na nějakou duplicitu,nebo již zmiňované příspěvky- posílejte MOD alerty,anebo aspoň pište MODům PMka,tak jak to dělam třeba kdo? no třeba já je to jako pomoc své staré matce na zahradě,pokud tam máte kyti. BONZUJTE CO TO DÁ,AŤ SE TO TU NEZAPLŇUJE PÍČOVINAMA
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...