Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nemáš ty kyti v kukuřici? z fotky to vypadá že spíš ne, ale kdyby tak sem napíšu tohle: předloni sme měli s kamošema kytky v kukuřici, která byla hnojená proti plevelu a kytky nám ztoho zmutovaly. mělo to různý tvary listů a nepravydelný patra. jinak doufám že to s tvejma kyti neni to samí. peace
nazdar ..tohle je v pohode porostou dal..jen jim chvili trva nez naroste dalsi patro..to se mi taky letos stalo a uz jsou z toho pekne 20cm kyticky-..tak at se dari..
UZ DELŠÍ DOBU MÁM TAKÝ ZVLÁŠTNÍ POCIT,
MÉ SMYSLY VÝJIMAJÍ SE MÉ MOCI,
CÍTÍM SE TAK ZVLÁŠTNĚ UŽ DELŠÍ ČAS,
TEN POCIT PŘICHÁZÍ A ODCHÁZÍ ZAS
Pestovane je to v 10l kybloch,v zahradkarskom substrate s perlitom.Myslim si ze to nezozralo nic,lebo to mam v sleniku a sledujem kazdy den odkedy listky vysli zo zeme
Este mam dve zvlastne kvetinky.
Tej prvej chyba jeden delozny list.No a ta druha je tiez nejako mimo.
V tej istej zemine mi ostatne kvetinky rastu normalne.Zeby to bola taka zhoda nahod?
To jsi ještě neviděl, co z jednoho semča vyrostlo mě..má 3 děložní lístky, navrch 3 první lístky řapiků a další listy v tom patře rostou tím stylem, že se oddělují od těch lístků v tom patře..je to těžké vysvětlit a foto asi taky mít nebudu, ale je to prostě nádhera!!
To Hopeless: zaujimalo by ma ako vypada ta tvoja,len skoda ze nemozes hodit foto.Este k tým prvym dvom fotografiam:teraz vypada strasne divne.Jeden velky list a ani nevyzera ako typicky ganjovy.
Ked to este trochu podrastie tak hodim foto.
to, ze list nevypada jako typickej ganjovej muze bejt krome naky geneticky mutace (se kterejma se tady na groweru snad roztrh pytel tudle sezonu ) ale treba i hodne spatnym pHckem. Kazdopadne se o ni poradne starej, prze z mutanta ti muze vyrust pekna brutalitka
Zdá se mi to nějaký podezřelý, vždyť ty listy jsou nějaký moc zakulacený.... měli by bejt přece více vroubkovaný....
No to je záhada... hlavně nezapomeň poslat další foto až to zas povyroste... velice mě to zajímá jak to s tim dopadne...
Neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
cosiiiii tak toto su najevcie haluzejake som videl D sak to si jake flypy... :P nic podoba ze ganja jasne..prihadzuj fotky..toto bude brutal a ked to bude jednopraskowka thaq
jj pohoda taky sem mel na zahradce mutanta -trvalo dlouho nez dorostlo druhe patro a nakonec byla ze vsech nejvetsi do ty doby nez mi je vsechny rosekaly kroupy no......