Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím vespolek.
Konečně jsem si pořídil foťák, takže můžu vesele dokumentovat letošní grow. Kytek je kolem dvaceti, část zůstane ve skleníku a část půjde ven(máma chce prostor pro svý hrášky, což ji rozhodně za zlý nemám ).
Některá semínka jsou z minulých let, některá od kamarádů. Vesměs noname, je tam víc druhů, a zkuřují fajnově.
Jako substrát jsem použil hlínu z kompostu. Tohle jsou zatím předsázky který půjdou, po selekci od samců, do větších květináčů nebo do země.
Hnojivo přinese kamarád který dělá v lesní školce, tak uvidíme co to bude. jen doufám že ne něco na smrky
Už mě nenapadá co bych dodal, ptejte se jak je libo. Uvítám rady od zkušenějších, konstruktivní kritiku atd. Přejte štěstí
foto1: tak tady jsou holky(doufám samý holky ) v některých větších květináčích jsou po dvou.
vyser se na drahý hnojky sežeň si slepičák a uvidíš,jak pojedou,nemá smysl venkovky hnojit originálníma hnojkama..! Jah with you brotha
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
Naposledy upravil Dub-Teaser 25-05-2005 v 21:47 PM
Ale já sem přeci nenapsal,že ty hnojiva jsou na podlampy,ale pokud můžeš dosáhnout stejného efektu za menší peníz a navíc BIO cestou,je hned člověku líp u srdce,ne?
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
To je blbost srát značkový a hlavně drahý hnojiva do volné hlíny, ty ztráty sou NESKUTEČNÝ! Využití rostlinou je sotva 60%, ne-li míň, zbytek se prostě odplaví. Pokud se nejedná o nějakej uzavřenej prostor typu květináč, tak je toho škoda. A na nonamy ve skleníku je BIO k nezaplacení, slepičáky sou na to ideální. Vraž to přímo do hlíny, ne do květináčů a prolívej produktama z kopřiv a pak slepičáků. Ve spojení se skleníkem to udělá zázraky, uvidíš, mám s tím zkušenosti. Drahý hnojiva sou fajn na indoor nebo do nádob, tady je dobrý využít přirozené hlíny, do skleníku je to lepší.
Takže upřesnění, špatně jste si to vyložili. Kamarád mi přinese hnojiva samosebou na kytky,a myslím že docela kvalitní, s těma smrkama to byl džouk. A hlavně, přinese mi je zadarmo . Jelikož bude většina ve velkejch květináčích tak to slepičíma sračkama polejvat nebudu, dám tám chemku od kámíka . No a půda skleníku je slepičincema a hnojem ošetřená, to se nebojte, přímo ve skleníku v zemi budou ale asi jen 3 kytí, jak jsem říkal, musím se dělit s rodinou. No a ty květináče budu přenášet podle pořeby, pokud bude místo v uličkách zůstanou ve skleníku, zbytek co se tam nevleze půjde ven.Já vím je to hnusná diskriminace ale co nadělám?
Původní příspěvek od 100Thermal To je blbost srát značkový a hlavně drahý hnojiva do volné hlíny, ty ztráty sou NESKUTEČNÝ! Využití rostlinou je sotva 60%, ne-li míň, zbytek se prostě odplaví. Pokud se nejedná o nějakej uzavřenej prostor typu květináč, tak je toho škoda. A na nonamy ve skleníku je BIO k nezaplacení, slepičáky sou na to ideální. Vraž to přímo do hlíny, ne do květináčů a prolívej produktama z kopřiv a pak slepičáků. Ve spojení se skleníkem to udělá zázraky, uvidíš, mám s tím zkušenosti. Drahý hnojiva sou fajn na indoor nebo do nádob, tady je dobrý využít přirozené hlíny, do skleníku je to lepší.
ty slepičince chápu ale co ty kopřivy ?, to slyšim porpvý, můžeš to upřesnit. jsem tak trochu v pěstění jinak peace a ať rostou
nikdo se mně neptal jestli se chci narodit, tak mi taky nikdo nebude říkat jak mám žít
NATURE´S WAY OF 'STAYING HIGH'
chceš-li být šťastný hodinu, opij se. chceš-li být šŤastný tři dny, ožeň se. Chceš-li být šťastný týden, uspořádej zabijačku. Pokud ale chceš být šťastný celý život, staň se zahradníkem.
NATURE´S WAY OF 'STAYING HIGH'
chceš-li být šťastný hodinu, opij se. chceš-li být šŤastný tři dny, ožeň se. Chceš-li být šťastný týden, uspořádej zabijačku. Pokud ale chceš být šťastný celý život, staň se zahradníkem.
Máš to pěkný kámo!
Kopřivy maj hafo dusíku=perfektní věc pro období růstu.
Slepičáky jsou zase fosforová bomba = perfektní na kfět.
Jestli budeš mít dobrý chem hnojky grátis od kámoše, tak se je nestyď použít:-)
Ať to roste!!!!
Tak mě teď napadá, jestli ten dusík podporuje růst, nebude to nejlepší. On ten skleník není totiž největší. Často se jej ty kytí pokoušej zbořit a to jsem zastříhával, uvazoval větve apod. Když to potom pojede ještě víc hrozí zboření skleníku
Nemyslim si,že by ti kytky zbořily skleník vypadá velkej. ale v případě,že ti kytky přerůstaj,tak je buď dej do menších kýblů,než minulej rok,nebo je budeš muset stříhat,jak blázen. Ale dej nějaký fotky,zatim se tad rozjíždí diskuse,tak aby ti to někdo nepřesunul do kuřárny