Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, máte někdo zkušenost, o kolik ještě povyroste
powerplant po přepnutí na květ? Mám nízkou skříňku,
tudíž tato veličina je pro mne velice důležitá.
Je to zaštípnutý, 70w. Díky
Mno, vzhledem k tomu, že jich zrovna pár v kouzelné bedýnce mám a na květ jedu tři týdny tak ti prozradím, že ještě vyroste zhruba na dvojnásobek... (což odpovídá informaci kterou jsem dostal, když jsem odpověď na tuhle otázku sháněl já...)
Já mám PwP 10. den v květu a zatím se mně nezdá, že by se hnal nějak do výšky. Jsou to 4 kusy a kždý je uplně jiný, jeden je takový hustý stromeček s dlouhatánskou špicou, která se trochu vytahuje. Ale ty ostatní ani ne, uvidíme mno.
to Pavlik: tak pak dej vědět jak to dopadlo
Zatřihnutý je to dvakrát, neb jsem dostal informaci,
že pwp rád roste. Dneska jsem dal 12/12,
tak uvidim a dodám fota. Apropó, není to moc brzo? Ty řízky, co jsem sehnal, byly takové statné, a pak jsem to měl 14 dní v hlíně pod sodíkem.
janka173: Ano za ty tri tydny vyrostla cca o 90 - 100%. Na kvet pojede jeste tri tydny, ale to by uz temer rust nemela ... (PwP je znam tim, ze roste jako dabel )