Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak jsem se zamyslel až jsem něco vykoumal.... Už od malička jsem měl šílený bolesti břicha, někdy jsem nemohl chodit a musel jsem jen ležet a cpát se práškama, nikdo nevěděl co se mnou je... Doktoři si lámali ty svoje nevyhulený mozky a nemohli na nic přijít, byl jsem i na ultrazvuku etc... Nic nezjistili. Trvalo to asi do mých 15 let, potom jsem začal hulit a po křečích ani stopa, fakt si nepamatuju, kdy mě to bolelo naposledy zní to jako reklama na naši věrnou kamarádku, ale je to tak.... Jsem moc rád, že jsem přišel na to čí to je.......... takže až si toto téma přečte pan Severa nebo pan Zeman tak snad bude snad zase legalizaci o krůček blíž..... Už začínám na léčivý účinky věřit............
Já od tý doby, co hulim každodenně, tak jsem nebyl nemocnej a trvá to už asi 3 roky.... když na mě jednou za rok (většinou na podzim) doleze rýma nebo kašel, tak si zahulim (nebo něco povařim) a za dva dny luxus...
V těch největších epidemiích chřipek sem úplně OK, i přesto, že dřív jsem bejval nemocnej 1 - 2x ročně...
Je tudíž patrné, že nemoce jsou způsobovány nedostatkem THC v krvi. Navrhuji dožadovat se za naší obětavou sebeléčbu u zdravotní pojišťovny nějaké slevy.
Podle toho, co bylo prezentováno v tisku i televizích, tak by se zákonodárci a jinou vysokou zvěří nepohlo ani to, kdyby travička léčila rakovinu či byla příčinou nesmrtelnosti.
Protože (jak říkávala prabába Šnajdrová: "Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí....!"
Já jsem už někde psal, že mi thc křeče totálně vymazalo Parádní lék PLS založte jeden ucelený thread na téma JAK NÁM POMOHLA OD BOLESTÍ NEBO TAK PODOBNĚ ... TOHLE JE NA NIC, KDYž TO NENÍ POHROMADĚ