Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je to pořád dokola. Schválně se zkuste chvíly zamyslet, kolik jste četli podobných článků/rozhovorů, kde nějakej feťák v "seriózním" časopise říká že "na MJ začínal" a "je to začátek"
Tenhle konkrétně mě dostal timhle: "Medzi najbežnejšie a najdostupnejšie u nás patria heroín a pervitín. Ten prvý ťa dostáva do pohody, čosi ako marihuana"
- no comment
stacilo mi to co som si precital u reewera ".... heroin ta dostane do poho ako MJ...." je to socka, mozno im davaju prachy aby kecali taqer pico**ny, aspon potom maju na davku, aaaaaalebo je to rozhovor redaktora so svojim perom a papierom........
ono sa im tam tazko reaguje, napisal som im par prispevkou k inym clankom co sa tykalo travy a tie kurvy mi to zcenzurovali. pritom som nenavadzal, len som napisal fakty
k tomuto som napisal toto:
Medzi najbežnejšie a najdostupnejšie u nás patria heroín a pervitín. Ten prvý ťa dostáva do pohody, čosi ako marihuana
ako mozte pporovnavat marihuanu s heroinom? ako keby ste porovnavali moped s kamionom
no já myslím, že to myslel úplně jinak nic o srovnávání heroinu a trávy tam není! jen tam píše rozdíl mezi háčkem a péčkem. jako že p tě zrychlí, nakopne, zatímco h tě prostě zklidní, jen sedíš čumíš a seš v klidu, tak jako když si zahulíš nějakej pořádně stone model.
nebuďte hned tak hysteričtí!
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
2 Drinker hulič: Máš pravdu, ale když ten člověk píše, že héro "ťa dostáva do pohody, čosi ako marihuana" tak si leckdo, kdo se v této problematice neorientuje může říct, že H a MJ jsou si podobné.