Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Pěstování,čas,peníze...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Kolik času,peněz a ůsilí věnujete pěstování........
Hodně moc....
Dost....
Tak akorát....
Málo....
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Matrixx
Hype®masS Sy$tem

Dotaz Pěstování,čas,peníze... Příspěvek č. 1

Asi tušíte o čem je řeč,ten kdo pěstuje vý ,že nic není zadarmo,ať už se to týče indoor pěstování,tak i outdooru,a každý věnuje tomu koníčku určitou sumu svých financí(popřípadě sponzoringu) a hlavně určitou část svého času,proto se vás ptám kolik peněz a vzácného času vkládáte do tohohle hobby............skuzte zpočítat kolik peněz,času a usilí jste vložili právě do pěstování............... všem díky za příspěvky a odpovědi..........

lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

motto: Když to neklouže, naplivu si.

Old Post 27-04-2005 v 11:11 AM
Matrixx je offline   Profil uživatele Matrixx   Find more posts by Matrixx   Foto galerie člena Matrixx   Click here to Send Matrixx a Private Message   Add Matrixx to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Matrixx! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Matrixx
Hype®masS Sy$tem

Příspěvek č. 2

tak jak koukám tak jsem asi zaloliž spíš takovou pouze anketu .........

Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

Old Post 27-04-2005 v 12:59 PM
Matrixx je offline   Profil uživatele Matrixx   Find more posts by Matrixx   Foto galerie člena Matrixx   Click here to Send Matrixx a Private Message   Add Matrixx to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Matrixx! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 3

nedělej si s tim těžkou hlavu, samotná anketa je možná lepší, než kdyby tady byl přehršel informací...

Old Post 27-04-2005 v 14:48 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Matrixx
Hype®masS Sy$tem

Příspěvek č. 4

asi máš pravdu,aspoň že funguje ta anketa

Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

Old Post 28-04-2005 v 09:30 AM
DuShit
Stálý Člen

Karma uživatele DuShit - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Vzhledem ze jedu jen Outdoor a jeste s kamosem tak co se tyce penez do 2000/sezona a cas holt nevic nez jedno dopoledne/odpoledne tydne.

Old Post 28-04-2005 v 10:16 AM
DuShit je offline   Profil uživatele DuShit   Find more posts by DuShit   Foto galerie člena DuShit   Click here to Send DuShit a Private Message   Add DuShit to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Matrixx
Hype®masS Sy$tem

Příspěvek č. 6

tak to máš celkem zadarmo,někdo dokáže investovat daleko vícccc.....

Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

Old Post 28-04-2005 v 12:35 PM
Matrixx
Hype®masS Sy$tem

Příspěvek č. 7

pokračujeme!!!!!...........jen hlasujte!!!!!!

Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

Old Post 10-05-2005 v 12:42 PM
Host
Host

Příspěvek č. 8

No já osobně sem do toho nedal ani korunu - semínka mi dal kámoš, sehnal jsem si slepičince a trhal kopřivy. prostě sem to nechal co nejvíc na přírodě a vyplatilo se to...
MOTHER NATURE IS DA BEST!!!!!

Old Post 10-05-2005 v 13:57 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
enzo
Stálý Člen

Karma uživatele enzo - 21% PěstitelskáKarma uživatele enzo - 21% PěstitelskáKarma uživatele enzo - 21% PěstitelskáKarma uživatele enzo - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

nezalezi kolko, vzdy budem ochotny dat nejake penize na pestovanie a vzdy to budem brat ako primerane mnozstvo.
na druhej strane NIKDY si nekupim neco od dealera.

Outdoor 2004

Old Post 10-05-2005 v 14:09 PM
enzo je offline   Profil uživatele enzo   Find more posts by enzo   Foto galerie člena enzo   Click here to Send enzo a Private Message   Add enzo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Matrixx
Hype®masS Sy$tem

Příspěvek č. 10

i takmse to dá řešit

Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

Old Post 10-05-2005 v 18:15 PM
Dela_Negro
Stálý Člen

Karma uživatele Dela_Negro - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

no nejdrazsi je zemina zasedne sazim na kupovanej substrat typu A jinak vanish proti slimejsum jo nevïte nekdo jetsli to muze uskodit kytkam kdyz treba chcije a jde to do zeme?...Hlavne cas to je horsi jelikoz pestuju jen out a mam to tak 4 kilacky od mesta...bliz jsem to dat nemohl kvuli corkam...

Old Post 11-05-2005 v 10:08 AM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrakoplas
Stálý Člen

Karma uživatele mrakoplas - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Nejhorsi jsou zacatky myslim ze kazdy kdo chtel zacit pestovat indoor si z pocatku nemyslel jaka to je alchymie a ze to je doslova umeni vypestovat kvalitni kytku a kdyz clovek jeste precte zajimave knizky o teto zazracne byline ,tak ji totalne propadne jako ja.A kdyz cloveka neco hodne bavi tak mu je jedno kolik tomu venuje casu a penez.

Old Post 11-05-2005 v 10:21 AM
mrakoplas je offline   Profil uživatele mrakoplas   Find more posts by mrakoplas   Foto galerie člena mrakoplas   Click here to Send mrakoplas a Private Message   Add mrakoplas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
herb,mrs. herb
Stálý Člen

Karma uživatele herb,mrs. herb - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Aj poslední kapku krve!!ale spočítat finančně,mno já si jedu jenom out,což mam prakticky zadarmo-snažim se toho co nejvíc nechat na přírodě,ale za 1 sklizeň to sou řádově tak 3 tisíce?To mam vlastně jenom zem, a hnojivo-na plod a květ...Rostou sami...Ale muže out už tak nebere,řeklabych že to má dost zmáklí,já mam pořád co vychytávat,tak má na zahradě,pak venku a já mam u něj ve skleníku-o to se staram hlavně já,samozřejmě chodí semnou, ale nechává to na mě,ale do indooru,(3.rokem) cpe mooooc peněz,a hlavně času..Teď má 2 skříně,a příde z práce,je u kytek tak 2 hoďky,netušim co tam pořád robí,eště k nám choděj naši kámoši=0% soukromí...A zbytečný hádky,takže na sklizeň se těšim dvojnásob!!Ale zas si našel takový hobby,který mě nevadí-lepší jak dřív(hafo lsd,houby),takže už se sklidnil,a aspoň máme co hulit...Sice hafo našich "kámošů"-vlastně celá vesnice-ty co hulej-k nám choděj na zevlačku,ale zas sou i ty pravý,který přinesou,i když vědi že nemusej...Ale sere mě s tim,že ty kytky sou na prvnim místě,já na druhym,doufam že stále na druhym!!Ale jinak hobby to je náročný,ale krásný..

Old Post 22-05-2005 v 13:17 PM
herb,mrs. herb je offline   Profil uživatele herb,mrs. herb   Find more posts by herb,mrs. herb   Foto galerie člena herb,mrs. herb   Click here to Send herb,mrs. herb a Private Message   Add herb,mrs. herb to your buddy list     Navštiv homepage uživatele herb,mrs. herb! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:51 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás