Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Neprodáváš náhodou nezakořeněný klony Mazárka????????
Co mistře??????O bože kdyby tady byl Breeder.Ruce by Ti zlomyl pacholku!!!!!!!!!
Jardo XXl že se nastydíš,si myslíš že sme fakt pitomci??????
Dejte mu Banána!!!!!!
A domluvil jsem
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
no vzhledem k tomu,že jedu poprvý čistou indiku(odrazovalo mě to,že indika je malá) papaiu tak říkám,že papaia.strašně,ale fakt strašně rychle a dlouho roste(myslím tím,že se tahá nahoru i kdyš další modely už cpou do palic).Nádherně se větví.V bubláku se jí daří skvěle a výnos zatím taky nevypadá špatně.má mít 15-20 percent thc,takže mazec:-)*
dneska jsem se proháněl outdoor galerií a nějak závidím.závidím ty obrovský přírodní kití hnojený kompostem a slepičákama.indoor je kvalita a chemka,ale není už to ta romantika.Jenom je škoda,že je bezpečnější pěstovat doma v soukromí než venku.MAXXXIMUM RESPEK OUTDOOOR!