Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pravdepodobne o nic. Mne jedna kytka taky v urcity fazi skoro cela zfialovela. Hlavne stonek a zacatky listu. Za par dni (asi dvacet) to chytlo zase normalni barvu...
Je to v pořádku..., palice bývají řidší, zato velkéváčky na semínka...Normálka, kytky se vybarvují různě, od černé až po oranžovou atd...Jsou různé rozložení barev listů i květů
Jo. modýlek ujde, ale chuť je stejná a účinky možná i slabší než u ostatních kytek. No tak díky vám pánové. Každopádně si radši pochutnám na zelené barvyčce. Jo a pardon za fyalovou. S gramatikou jsem trochu na štíru.
Já mám taky venku fialky ale nevim jestli u tebe jde o nějakou chvilkovou záležitost nebo co.Mě se rodí fialky každej rok, mám takovou odrůdu.Chuťově je velmi dobrá a síla průměr.
Kytka mi zfialovela a je nejlepsi, samozrejme to nemusi byt zadne meritka, fialova = nejlepsi, to wubec..
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
Já jsem někde četl (asi na overgrow), že fialová barva květů vzniká spolupůsobením nějakých genů (závislost na modelu) a nižších teplot. Proto se projevuje především u outdooru v závěrečné fázi.
To by mohlo souhlasit, ta kytka byla outdoorova a navic byla docela zima...
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
To se tady uz resilo a je to blbost, je sice pravda, ze hodne fialovych kytek je dobrych (i ja jednu takovou mam a ta je nejlepsi), ale proste fialove kytky dobre byt nemuysi... HOWGH
Predloni mi vyrostla krasne fialova kyti. Byla dobra. V loni jsem zasadila jeji seminka a mela jsem kyti s fialovym nadechem, ale ne tak fialovy jako jejich matka. Proc to je, nevim, ale byla krasna a dobra.