Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no nevim jak s kupovanyma, ale cas by seminkam na kvalite nemel ubrat jediny co se stane je ze se jich ujme min. Tak to aspon funguje u normalnich neslechtenych. ale u kupovanych to muze byt jiny.
Je to otázka pravděpodobnosti
Za rok 80-95%
Za 2 roky 50-60%
Za 3 roky 20-30%
Za 4.......
Jinak je jedno, jak je semeno starý. Genetika zůstane neporušená, takže je jedno, jestli vyrazí za rok nebo dva, bude to pořád ta samá kytka, ale jen v případě, že s ním nepůjdeš na rentgen
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
ja som si vsimol ze aj 3 rocne semena vyklivia na niakych 90 percent ale treba na to dlhsi cas ako ked maju rok.
rok stare semena: z 22 vyklicilo 21, posledne bolo vyklicene za 3 dni
dva roky : z 20 18, posledne do tyzdna
treti rok skusam teraz, zatial z 18 3, klicia den a pol
Já mám semínka, už ani nevim jaký a od koho... Našel jsem je při stěhování ve filmovce. Mám je minimálně už pět let. Každý, který jsem kdy zasadil vyklíčilo :-D
Choďte k volbám a volte ty co maj v programu legalizaci jinak to tu lepší nebude
Vedci klicili semena aj z doby praveku. Na podporu klicenia si daj do vody peroxid, kys. citr,..
Alebo daj hladat klicivost, atd.
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
Kamos mi dal semienka jeho fotra ( asi 20 rokov si sadi dookola tu istu genetiku) - bolo toho asi za sacok, tak som to rozhadzal po policku bez naklicenia. Ale kvoli tomuto threadu som dal 10 naklicit a vyklicilo ich 6. Dobre nie? 20 rocne semena i ked no name
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem