Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau groweři. Zajímá mě jestli se dá akvárko použít jako předpěstování do outdooru místo toho abych měl kytku doma před oknem (svítí na ní až od 2 odpoledne).Hlavně mě zajímá jestli můžu nechat akvárko přes noc venku a jestli ho mám nadzvednout aby měly kytky(tvoří se jim 2 patro) vzduch.Neodkazujte prosim na žádný thready nic co by mi to ujasnilo sem tam nenašel
Použít se dá. Akvárko přes noc venku nechat můžeš, ale kytky bych zatím radši uklidil, nebo přes to hoď nějakou hooodně silnou deku. Sleduj předpověď počasí, podle toho je buď necháš venku, nebo uklidíš. Zemědělské pařeniště má totiž tu výhodu že dole pod hlínou pracuje hnůj a ten trošku topí. Hodněkrát se mi stalo v březnu, že ač byla okna na pařníku přikrytá dekou, přesto na nich byl led. Přizvedávej to hlavně přes den, aby se neuvařily, vzduch jim na noc vydrží.