Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Internetové lékárny a Amsterdam bez cofeeshopů???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Fredy K.
Stálý Člen

Karma uživatele Fredy K. - 33% Pěstitelská

Registrován: Jan 2005
Příspěvků: 82  

Palec dolů Internetové lékárny a Amsterdam bez cofeeshopů??? Příspěvek č. 1

Novým prostorem šíření narkotik ve světě se staly tzv. internetové lékárny, alarmující je také nárůst konzumace heroinu v Rusku a amfetamínů ve východní Evropě - závěry ve středu přinesla letošní zpráva Mezinárodního výboru pro kontrolu drog (INCB). Podle ní by vlády jednotlivých států měly proti šíření narkotik postupovat společně.

2.3. 2005 03:57
NEW YORK - INBC konstatuje, že internetové lékárny ročně prodají několik miliard dávek léčiv, a to včetně omamných a psychotropních látek tvořících nyní většinu zisků provozovatelů.

Konzumenti přitom nepotřebují k jejich získání lékařský předpis. Snadno se tak dostanou k opiátům (např. oxycodon), stimulantům (amfetaminy) a benzodiazepinům (např. alprazolam a diazepam).

Lékárny na webu navíc nezaručují pravost a kvalitu léčiv, někdy nabízejí pouze napodobeniny.

Afrika a Asie - zdroje drog pro Evropu
Zpráva dále vyzývá mezinárodní společenství, aby pomohlo Africe. Právě tam jsou hlavní zdroje hašiše a marihuany pro evropské trhy.

Zmíněné látky stále patří k nejužívanějším na starém kontinentu. V Evropě je v posledních dvanácti měsících podle odhadů INBC užívalo 28,8 miliónu lidí, tj. 5,3 % celkové populace kontinentu.

Jak tvrdí zpráva, po třech posledních bohatých sklizních opiového máku v Afghánistánu stoupla v Evropě i spotřeba heroinu. Poptávka roste zejména v zemích východní Evropy a ve státech bývalého Sovětského svazu.

Podle oficiálních odhadů žije v Ruské federaci více než milión osob užívajících heroin; země se stala největším heroinovým trhem na starém kontinentě. Ve východní Evropě stoupá navíc obliba amfetaminů a MDMA (extáze).

Pochvala Nizozemsku za přísnost
INCB letos ocenila zpřísnění pravidel pro obchod s marihuanou v Nizozemsku. Kdysi vyhlášený ráj pro konzumenty tzv. lehkých drog v posledních měsících přitvrdil.

Tamní vláda vloni uznala, že v případě výrobků z kanabis "nejde o neškodné látky". Podle dnes zveřejněného dokumentu by se měl nyní Amsterdam zaměřit na snížení počtu "coffee shopů".

INCB sleduje každoročně plnění cílů boje proti drogám ve světě, které byly přijaty na zvláštním zasedáním Valného shromáždění OSN v roce 1998. Země se zavázaly zlepšit situaci do roku 2008. Výbor je nezávislý na OSN i národních vládách.

Tak co na to říkáte groweři???To s tím Amsterodamem se mi vůbec nelíbí,jestli to holandská vláda uskuteční,tak to asi brutálně vzrostou ceny v coffeeshopech a už vůbec nechápu co je k té redukci coffeeshopů nutí.Že by EU?Všechno je to staženo ze seznamu

Old Post 08-03-2005 v 17:14 PM
Fredy K. je offline   Profil uživatele Fredy K.   Find more posts by Fredy K.   Foto galerie člena Fredy K.   Click here to Send Fredy K. a Private Message   Add Fredy K. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
X_eXc_X
Stálý Člen

Karma uživatele X_eXc_X - 91% PěstitelskáKarma uživatele X_eXc_X - 91% Pěstitelská

Registrován: Sep 2004
Příspěvků: 158  

Příspěvek č. 2

Mno, pokud Holandsko soudi, ze ma malo lidi zavislejch na tvrdejch drogach ...

150W - Noname x Pwp a Orange Bud

Lednička s komínkem aneb ...

[-]

Old Post 10-03-2005 v 18:25 PM
X_eXc_X je offline   Profil uživatele X_eXc_X   Find more posts by X_eXc_X   Foto galerie člena X_eXc_X   Click here to Send X_eXc_X a Private Message   Add X_eXc_X to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% Pěstitelská

Registrován: Jan 2004
Příspěvků: 688  

Příspěvek č. 3

Ja jsem doufal, ze drogova scena se bude vyvijit smerem k vseobecnemu uvolneni a jestli chteji zacit rusit coffee shopy v Amstru, v takove mecce hulicu, tak to by mne docela mrzelo...

p s y c h o 8 4

Old Post 12-03-2005 v 13:42 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:49 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.3976540 seconds with 24 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív