Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Stala se mě taková náhoda:Zkrátka kouknu do skříně a vidím,že jedna výbojka nesvítí.Než se o něco pokusím,výbojka začne žhavit. Až se rozžhaví do maxima,vypne se a začne to za chvilku znova. Sem nějak přesvědčen,že je to chyba výbojky....
Jnak je to malá pěstírna 2x70W.
A právě teď nevím,jestli třeba není dobře,že ta jedna výbojka žhaví pořád dokola. Než se sodíkovka nažhaví,zaří několika barevnými spektry. To by kytce mohlo dělat dobře.Ale taky nemuselo... Toto je ta otázka!!!
Dělá mě to výbojka,která je umístěna vertikálně ve skříni. Je tam z toho důvodu,aby se kytky pořádně prosvítily i mezi patry... To určitě funguje dobře a za malou spotřebu.přiložím blokové schéma.
Tu výbojku není pro mě problém vyměnit ale třeba v takovém stavu bude dělat těm kytká líp...
Popravdě sem k té sodíkovce přišel trochu nečistě.Jelo auto,nabouralo a zrovna do sloupu pouličního osvětlení... A právě už v této "základní" verzi bylo zapojení bez kondenzátoru. Měsíc a něco to svítilo normálě,teď to dělá tři dny...
kondík to dělat nebude, je tam proto aby srovnával fázový posun který vzniká na tlumivce, většinou je to vadná výbojka, v nejhorším případě (málokdy) startér.
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.