Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Sklizeň 2001?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Lackyfree
Stálý Člen

Karma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 1

Nazdar....
Chtěl bych se zeptat:
Nemam teď moc kytí a zatim to nechce dozrát (většina vlásků je bílech, jen některé mají hnědé špičky) - máte stejný problém?
Navíc mám NONAME semínka - kytí je fakt hezký (outdoor - kýbl cca. 10l - výžka asi 160cm), ale co jsem zkoušel vzorek tak nic moc - jemně to zhulí. Kytí vypadá na klasickou SATIVU. myslíte že mam šanci že se kytí ještě polepší?
Jak jste na tom s úrodou vy (zvláště při tomhle počasí)?
Co mam pro ni udělat aby se polepšila?
Takovýhle kytí jsem ještě nikdy neměl a tak nevím. Dřív vypadaly kytí spíše na hybridy s INDIKOU a slušně zhulovaly už i záštipky.
Jaký názor máte na to za jakým účelem si kytí tvoří THC. někde jsem četl že kvůli obraně proti slunci...?
Myslíte že mam ještě šanci na nějaký slušný výsledek?
Jo a s krystaly to taky nevypadá slavně, jsou sice viditelné pouhým okem ale žádná sláva.
A taky mě zajímá estli někdo nezná Henrichovku? Dostal jsem asi 50 semen a vzorek a byl ready (zařadil bych ji asi mezi nejlepší Czech made). Prej ji dost pěstujou někde u Ústí nad Labem, ale nic víc nevim. příště už nechci nic ryskovat. U nás sklízeli jen nedočkavci s nic moc účinkem - a co vy. Řekl byh že dle mých zkušeností to chce asi tak ještě měsíc.
Fakt moc díky za každý Váš názor a radu - začínám si zoufat. myslim že tohle téme bude zajímat dost lidí.

Svoboda je základní priroitou každého člověka pro spokojený a štastný život v komunittě rádoby nadřazených HOMO SAPIENS. Veškerá svoboda končí zásahem do základních práv a svobod člověka na život. Proto by měla být marihuana svobodná......

Old Post 13-09-2001 v 12:54 PM
Lackyfree je offline   Profil uživatele Lackyfree   Find more posts by Lackyfree   Foto galerie člena Lackyfree   Click here to Send Lackyfree a Private Message   Add Lackyfree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
miki
Stálý Člen

Karma uživatele miki - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

taky mi vubec nechtej dozrat palice, rekl bych ze je to skutecne tim debilnim pocasim. jeste chvili je necham, pristi tejden ma svitit slunko.

--
MIKI

Old Post 13-09-2001 v 14:10 PM
miki je offline   Profil uživatele miki   Find more posts by miki   Foto galerie člena miki   Click here to Send miki a Private Message   Add miki to your buddy list     Navštiv homepage uživatele miki! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thcman
Stálý Člen

Karma uživatele thcman - 34% PěstitelskáKarma uživatele thcman - 34% Pěstitelská

Obecné setnou či ne Příspěvek č. 3

čau ramba, ja to už radši setnul před tejdnem, mam i foto tak až nascenuju tak ukažul, byly doceela doost hnedý alee mohli víc, Já byl zase posranej, né z čórkařů ale ze sousedů boonzzáků. je to mor. Se my takhle zdalo jak mi poliš bere dopazour a hned jsem byl vzhůru. Too tejdne jsem je sejmul. Tak ať vám tam borci vydržej. NiNja

ThC^mAn

Old Post 13-09-2001 v 19:59 PM
thcman je offline   Profil uživatele thcman   Find more posts by thcman   Foto galerie člena thcman   Click here to Send thcman a Private Message   Add thcman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sativa
Stálý Člen

Karma uživatele sativa - 88% PěstitelskáKarma uživatele sativa - 88% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 4

Nebojte se, sice sem sklidil pred dvema dny, ale jeste mam dve kytky, ktery sou na tom stejne a nejsou ve skříni, oni než začne mrznout dozrajou, přece nechcípnou mladý nedozrálý, dejte jim cas, vzdyť mě kytka kvetla 3 měsíce

Holandsko - tam a zpět a levně = NÁVOD

Miniprojekt 70W

Old Post 14-09-2001 v 06:45 AM
sativa je offline   Profil uživatele sativa   Find more posts by sativa   Foto galerie člena sativa   Click here to Send sativa a Private Message   Add sativa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spaceman_86
Stálý Člen

Karma uživatele spaceman_86 - 100% PěstitelskáKarma uživatele spaceman_86 - 100% Pěstitelská

Obecné palice Příspěvek č. 5

mě to vůbec nekvete jenom asi 3 kytky...
tak fakt už nevim...

Old Post 14-09-2001 v 13:41 PM
spaceman_86 je offline   Profil uživatele spaceman_86   Find more posts by spaceman_86   Foto galerie člena spaceman_86   Click here to Send spaceman_86 a Private Message   Add spaceman_86 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele spaceman_86! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maestro_007
Stálý Člen

Karma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Dockejte casu a kytky se vam odmeni...

Zalezi hlavne na modelu kdy dokvete, jednou jsem sklizel v listopadu.

Tazke cekat a cekat.. (pozor na plisen)

"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."

250w - Hlina - Plagron - Indoor Mix

Super Satan 4,2m => look IT

Old Post 14-09-2001 v 15:23 PM
maestro_007 je offline   Profil uživatele maestro_007   Find more posts by maestro_007   Foto galerie člena maestro_007   Click here to Send maestro_007 a Private Message   Add maestro_007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kosi
Nový Člen

Karma uživatele Kosi - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 7

Jo plisen je svine jednu kytku sem us musel kuli ni stenout pac este tejden a byla by cela takle to je este v pohode celkem pekne zmastuje.Zbytek mam este venku naky č velky jedna teprv zacina kvist tak sem je trochu prolil slepicakem uvidime co to provede.

Dáme špeqa a uvidíme

Old Post 14-09-2001 v 19:56 PM
Kosi je offline   Profil uživatele Kosi   Find more posts by Kosi   Foto galerie člena Kosi   Click here to Send Kosi a Private Message   Add Kosi to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Kosi! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:08 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
18-05-2012 - sklenik 2011 - 17 odpovědí
22-09-2005 - Sklizeň kukuřice 2005 - 14 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás