Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jasny, mam jich v praci kopu, je s tim fakt jednoducha prace, a zvalda to hodne veci. ale nejlepsi na tom je spolehlivost..
je k tomu sice potreba hodit nejaky relata a senzory (zalezi co potrebuju spinat a co hlidat ) ) ale za ty prachy to uz je profi reseni...
mimochodem, ve skrini ho jeste nemam...
hulení je metla lidstva, ale zametat se MUSÍ !!!!!!
tak tohle se mi libi az na tu cenu jinak kdyby nekdo prihodil link s podrobnejsima informacema nebylo by to od veci
jinak pri stavbe skrine bych na to asi usetril vyresilo by to dost veci najednou
tohle forum uz chvilku sleduju a zacina se mi to fakt libit. Urcite bych nevedel, jak se v tom programuje (je to tezky?)...ale jelikoz nemam ph metr...Ec metr...digitalni teplomer...ani vlhkomer...ani termostat...pani...moc moc to chci!!!!
...moje otazka ale zni, jestli clovek, ktery tohle nikdy nevidel...nepohybuje se v tom...jestli se nauci to programovat...a co ta relatka a senzory?...s tim taky nevim co delat