Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
neni to to video se zeleně maskovanym týpkem s černejma brejlema???
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
he, tak to jsem viděl jako projekci na letošnim czteku. akorát to bylo bez originálního zvuku, protiže shamanici - kde to pouštěli - do toho mastili jungle i přes mou 100% outdoorovou orientaci jsem si z toho něco vzal... sušení palic v krabici sofistikované!
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Takhle jsem ho sehnal ja:
1) Jdete na www.emule-project.net
2) stahnete nejnovejsi verzi (freeware, zadarmiko)
3) nainstalujte
4) spuste a pripojte se na server, co ma nejvic uzivatel
5) pokud mate firewall, tak povolte, at se program chova jako server
6) jdete do search a zadejte marijuana
7) dvojtym klikem stahnete libovolny filmy (nebo vsechny jako ja)
8) v transfers muzete sledovat, jak se vam to pekne stahuje.
9) stazeny filmy najdete v program files/emule/incoming
Muzu vrele doporcit vsem. Funguje i na hudbu, filmy, serialy, programy atd., dokonce i cesky filmy se daj sehnat nebo treba hurvinek ))
no jasně udělal jsme to jak píšeš ale to video se mi začne stahovat rychlostí 5,12 kbs (1den 16h by to trvalo ...)
A teď se nezačně stahovat vůbec. Normálně dám hledat marijuana a tam stáhnout i grow chronic. dá se mi to do stahování a tam se to cca za 20 min začne stahovat rychlostí 5,12 kbps
grower varuje:
pozor hulení může
způsobit stav uvolnění
To jsem zapomnel dodat, chce to kabelovy pripojeni, jinak to nema vubec cenu. Zapnout pocitac, dat stahovat a kontrolovat tak jednou za den az dva. Trva to nekdy hodiny, nekdy dny, nekdy mesice. Ja komp nikdy nevypinam.