Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sem můžete psát vaše vychytaný obchůdky s hulícíma potřebama.
U mě to je smokeshop.cz, dobrej obchod je taky v pasáži pod kotvou (SMOKING LAND) maj tam beedies a docela výběr ve šlukovkách a prostě toho tam je hafec.
A co vy kam rádi chodíte.
Smoukšop je v pohodě, mam votamtaď vodnici.
V JBC je dobrey krám JACOB - sušený ovoce, ořechy, čaje, papírky, filtry, šlukny,...
A ještě u Hudáče na rohu, podobnej obchod, maj tam víc kuřáckeych potřeb (třeba i tobacco & uhlíky do hookah).
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Původní příspěvek od asfalt
ne a je to hegeš strašnej, navíc prý mnohem škodlivější, než tabákový cigára..
Předpokládám, že když tady tak sebevědomě kritizuješ něco, co je PRÝ škodlivější než obyč. cigarety, tak jsi tyto konkrétní doutníčky vyzkoušel a znáš jejich složení. Alespoň si ty stánky projdi než začneš něco plácat aneb mlčeti zlato, mluviti stříbro.
Nezkuřuje a ani nemá. Je to pro ty, co mají rádi rituál kouření, ale nechtějí kouřot klasické cigarety s tábákem a množstvím aditiv. Bylinné cigarety jsou bez tabáku, bez cigaretového papírku a bylinky jsou nejen chutné, ale zároveň protizánětlivé.
Samozřejmě se nejedná o "zdravé" kouření, při každém hoření vznikají škodlivé látky.
bylinné cigarety jsem samozřejmě vyzkoušel, je to hnus, o složení jsem si přečetl, stejně jako tuto hovadinu: http://www.bylinne-cigarety.cz/cms.php?id_cms=3
jedinej rozdíl oproti tabáku je, že bylinky neobsahují nikotin a aditiva....
tabák je také bylina...
počítám, že jsi distributor že...?
karamel je cukr co už se neuzdraví
zmáčkni spoušť, bude spoušť, zmáčkni knoflík, bude poušť
Původní příspěvek od asfalt bylinné cigarety jsem samozřejmě vyzkoušel, je to hnus, o složení jsem si přečetl, stejně jako tuto hovadinu: http://www.bylinne-cigarety.cz/cms.php?id_cms=3
jedinej rozdíl oproti tabáku je, že bylinky neobsahují nikotin a aditiva....
¨rozhodně to nebude nic zdravého jak se nás kdossi snaží přesvědčit..
počítám, že jsi distributor že...?
Jsem kuřák těchto cigaret, chutnají mi a vadí mi demagogické příspěvky jako jsou ty tvoje, které se snaží jen pošpinit bez jakéhokoliv rozumného argumentu.
Pokud je na stránkách, nebo na tom, co zde píšu něco nepravdivého, pak doufám že uvedeš nějaká fakta.
Taky nikde nevidím že bych tvrdil že jsou cigarety "zdravé", to z principu být nemohou, tvrdím ale že jsou zdravější než klasické tabákové cigarety.
Že ti nechutnají, na to máš právo, ale diskuzi bych rád vedl s někým kdo neargumentuje jako zapšklý puberťák.
,,Představujeme vám jedinečný produkt, výsledek 25 let vytrvalého úsilí vyvinout cigaretu, která by neškodila Vašemu zdraví jako tradiční tabákové cigarety, ale naopak by zdraví pomáhala,,
,, Rozdíl mezi obvyklou a ajurvédskou cigarety spočívá především v tom, že obvyklá cigareta obsahuje tabák, jehož spalování uvolňuje nikotin, možný faktor závislosti, a papír, jehož spalování uvolňuje dehet,, a další řeči, to je demagogie...
tyhle a podobné bylinkové cigarety jsem zkoušel, při odvykání z klasických, bolela mě z nich hlava, v krku, chtělo se mi zvracet, únava...
podobnou zkušenost má i pár známých...
karamel je cukr co už se neuzdraví
zmáčkni spoušť, bude spoušť, zmáčkni knoflík, bude poušť
Původní příspěvek od asfalt ,,Představujeme vám jedinečný produkt, výsledek 25 let vytrvalého úsilí vyvinout cigaretu, která by neškodila Vašemu zdraví jako tradiční tabákové cigarety, ale naopak by zdraví pomáhala,,
,, Rozdíl mezi obvyklou a ajurvédskou cigarety spočívá především v tom, že obvyklá cigareta obsahuje tabák, jehož spalování uvolňuje nikotin, možný faktor závislosti, a papír, jehož spalování uvolňuje dehet,, a další řeči, to je demagogie...
tyhle a podobné bylinkové cigarety jsem zkoušel, při odvykání z klasických, bolela mě z nich hlava, v krku, chtělo se mi zvracet, únava...
podobnou zkušenost má i pár známých...
Původní příspěvek od asfalt nejen nechutnalo, bylo mi z nich blbě.
Proste holt nekomu nesednou. Neznam osobne nikoho, komu by z nich bylo blbe, sam je kourim dlouho a rozhodne je z nich daleko min blbe nez z klasickych cigaret. At si lide udelaji nazor sami.