Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar. Tak sem se ukecal k nějakýmu indooru. Mám doma dvě líhňovky 250W, tak chci zkusit něco netradičního. Problemy s teplotou nemam, sem na 29 stupnich. Chtěl bych znát váš názor na tohle světlo. Sou tam normální objímky E27. Dikec.
Zdravit...
..."líhňovky"...co to znamena?? Jestli je ale u 250W patice E27, tak predpokladam, ze to jsou normalni zarovky... na indoor naprosto nevhodne, ale to ses zajiste docetl ve FAQu..
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Dikec za radu. Jedná se o líhňový žárovky, co se používaj třeba pro líhnutí malejch kuřat a nebo housat. Myslel sem si, že když je to dobrý pro zvířata, tak že to asi hodně připomíná normální sluneční spektrum a bude to dobrý i pro kytii. Ale to jen moje domněnka a pokud by mi odpověděl nějakej fakt odborník v pěstění, tak budu rád. Dík.
Fakt odborniku je tu spousta, takze staci nahlidnout do jejich threadu a nemusis se na nic ptat...
Tvoje domnenka je spatna- pod zarovkou ti to nepujde, ani kdyz ma 250W..na ty rady odborniku nepotrebujes...overit si to muzes ve vyse zminovanem FAQu, ktery v tvem pripade doporucuji cely precist...
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so