Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám na Vás jednu otázočku. Chystám sa kúpiť sodíkovú výbojku, ale neviem, či mám kupiť číru (priehľadnú) alebo mliečnu (bielu). Ak máte nejaké skúsenosti alebo rady budem Vám veľmi povďačný. Je vôbec medzi nimi nejaký rozdiel..
co já vim jaký je mezi tím rozdíl....asi takto mám mléčnou 110W nepotřebuju na ni startér prostě ju jen dám do obímky a proud mi de eště přes trafo. no a ta bílá vrstva má pohlcovat UV záření které škodí, tak mi to říkal jeden chlapík co dělá do pouličních světel, a navíc mám takový tušení že tolik nehřeje. to nedokážu porovnat pač normal sodík nemám
Znáte něco lepšího než se zhulit?já jo sakra dobře se zhulit
Zákon vyplívající ze života: Život je řada průserů po sobě nepravidelně jdoucích ...
mléčná tím myslím že má sklo okolo takový do bílé barvy.co jsou pro tebe menší wattáže? myslím že se dělaj i vetší ale že to má už startér v sobě tak trochu rozdílný hodnoty než klasické...
Znáte něco lepšího než se zhulit?já jo sakra dobře se zhulit
Zákon vyplívající ze života: Život je řada průserů po sobě nepravidelně jdoucích ...
Dakujem za rady.... Ked mi ponúkli tie biele tak som zostal z toho trošku vyplašený a radšej som sa uchýlil po radu na starý dobrý GROWER... musel som svoj nákup o pár dní odložiť :-( Ale teraz poučený hor sa do obchodáku.. tenkjúú