Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdárek pánové (snad i dámy),
V Sobotu jsem zasadil 5 naklícených semínek. Je to muj první indoor tak zatím nejsem moc znalej, teplotu mám 25-27, pravidelne zalévám (zatím odstátou vodou) 1x denne. Jo a mam 250W sodík a svítím 24/0. No a abych se dostal k veci, tak dnes je streda a jeste potvory nevylezli. Jsem moc netrplivej a mám jeste pockat nebo je asi neco spatne..?? Dikec
Takze, uz jsem si to zjistil.
Jeden kvetinacek jsem opatrne prohrabl a nasel jsem klicek, ale byl nejakej moc pokroucenej, jako kdyby nevedel kam má rust. A ted by me zajimalo, jestli jsem to mel malo udusany a nebo moc hluboko. Odhadem 4,5 cm..
hmm ja ich davam VZDY klickom nahor a len tak cca 1cm hlboko (potom pridavam zem) a vzdy vyjdu, skor mam problem s tym klicenim, ale ak uz raz naklici tak neni problem
Mrhaním ducha a srdca je presviedčať odporcov, ktorí vôbec nepomýšľajú na to, aby mali svoj vlastný názor.
Semena treba dat klicit vzdy klickom dole,samozrejme zavisi od zdravia klicku ci vyklici a tym,ze ho dame opacne mu to velmi neulahcime.
Klicok je zaklad korenoveho systemu. Neskor vychadza zo semienka buduca stonka spolu s klicnymi listami a rozhodne o tom ci mame rastlinu Jednoklicnostu alebo Dvojklicnolistu.
Dej jim poradny kvetinace, v tech kelimcich je na hovno vlchkost u korenu, plisne a takovy cely nezdravy...
A dej pres ne nejakou PET lahev, kterou zvlhcuj, protoze tam budes mi dost suchy vzduch... +dirky do pet lahve.
Urcite klickom dole a mozno ta hlina neni dost dobra ja ti mozem odporucit zem je to vase ceske 10l a vola sa to ze "PRO VYSEVY A MNOZENI" lacna a do 3 dni mas kitku von.
Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.