Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » PoraĎte ProsÍm. . .
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
infos
Nový Člen

Karma uživatele infos - 0% Pěstitelská

PoraĎte ProsÍm. . . Příspěvek č. 1

Jsem pestitelsky novacek, tak bych se vas rad zeptal na par dulezitych veci. Prosim poradte mi nejlepe ze sve vlastni zkusenosti.

1. Jak silne bych mel mit odvetravani ze skrine 1m x 1,5m s jednou lampu 600W. Planuju koupit UFO, ale nevim jak silny (typuju 275m3/h ??).

2. Dalsi otazka se vaze k prvni a to jaky pachovy filtr koupit...zda je vubec nutny?!. Myslim kdyz bych mel UFO 275m3/h, tak filtr muze byt 300m3/h, nebo vetsi/mensi?

3. Predpokladam, ze skrin bude porad zavrena, jak tedy vhanet cerstvi vzduch. Logicky by to mel byt stejny prikon jako u otazky 1, ne? Tzn., jeli UFO 275m3/h, musim mit jeste druhy stejny UFO aby vhanelo vzduch dovnitr?

Moc diky za vase reakce, opravdu si v tom nevim rady, ale chci to mit ok, nebo spis chci aby to kyti melo ok DIIIIIIKY

Old Post 22-12-2004 v 08:24 AM
infos je offline   Profil uživatele infos   Find more posts by infos   Foto galerie člena infos   Click here to Send infos a Private Message   Add infos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Ad 1 - najdeš potřebné věci ve FAQ, stačí se porozhlédnout: http://grower.cz/forum/misc.php?action=faq

Ad 2 - pokud se smradem nemáš problém, tak nemusíš pořizovat pachovej filtr. Jinak bych asi vybíral podle toho, kolik m3 za hodinu to udělá... Prostě podle větráku vybrat odpovídající filtr.

Ad 3 - stačí, když dole u podlahy skříně uděláš pár děr velkým vrtákem a vzduch se bude nasávat sám. Jednoduchý, praktický, účinný!

Fotr woe!

Old Post 22-12-2004 v 08:44 AM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KABUTO
Stálý Člen

Karma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

1.
Já mam 600 v 120x120x150 koupil jsem si 2x sunon(klasickej) cca 300m3/h a je to v pohodě.Pokud budeš mít zvlášť okruh pro chlazení lampy tak nepotřebuješ tolik. UFO se mi zdá zbytečně drahý.
2.
Jak píše Udl.Pokud tam dáš pácháč musíš počítat s tím že ti sníží výkon větráků.cca o 1/4-1/3.
3.
Stačí pasivní přívod.

Doporučuji velký větrák dovnitř na míchání vzduchu.
Zkoukni FAQ (a zkus vyhledat ventilace,větrání atd. je tu spoustu zkušeností a obrázků

Ať se daří

KABUTO
Nejsme přece tak chudí,aby jsme si nemohli něco vypěstovat.

OUT 2003/Fóliovník/ . .OUT 2004 /Pařeniště SOG/..
OUT 2005 /CD/
.OUT 06/pole/
IN 2003 Nebula/400W/ IN 2004 NL+BL /600W/
KABUTO GROW /600W/ 2005->
MultiCultivarBusch 05

Pěstitelské prazáklady

Old Post 22-12-2004 v 10:01 AM
KABUTO je offline   Profil uživatele KABUTO   Find more posts by KABUTO   Foto galerie člena KABUTO   Click here to Send KABUTO a Private Message   Add KABUTO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele KABUTO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

větrák by mohl stačit pokud máš přímej odtah, mrkni ale, kolik by stál o třídu silnější, abys měl kdyžtak rezervu na teplejší období.

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 22-12-2004 v 11:00 AM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
infos
Nový Člen

Příspěvek č. 5

to KABUTO:

Diky za radu. Mimochodem tva nebulka je moooc krasna

Zeptam se te jeste jestli nemas u tve skrine problem s horkem..?

Naposledy upravil infos 22-12-2004 v 11:19 AM

Old Post 22-12-2004 v 11:11 AM
infos je offline   Profil uživatele infos   Find more posts by infos   Foto galerie člena infos   Click here to Send infos a Private Message   Add infos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KABUTO
Stálý Člen

Karma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Ta skříň v který jsem měl nebulu už néjni ,
jinak v té současné ne.
Aby byla skříň víc autonomní mám tam o 2 větráky(kus cca 350kč) navíc.
Jeden u klasického odtahu a jeden u odtahu od lampy,ty mam přes termostat kde si třeba vlétě nastavim 36st,pokud se zvýší teplota přes, rozjedou se a zvýší ůčinnost .

Jinak když to trochu naddimenzuješ,můžeš dycky ubrat,ale je to lepší ,v létě se ti klima ve skříni určo změní.

Zdár

KABUTO
Nejsme přece tak chudí,aby jsme si nemohli něco vypěstovat.

OUT 2003/Fóliovník/ . .OUT 2004 /Pařeniště SOG/..
OUT 2005 /CD/
.OUT 06/pole/
IN 2003 Nebula/400W/ IN 2004 NL+BL /600W/
KABUTO GROW /600W/ 2005->
MultiCultivarBusch 05

Pěstitelské prazáklady

Old Post 22-12-2004 v 13:07 PM
KABUTO je offline   Profil uživatele KABUTO   Find more posts by KABUTO   Foto galerie člena KABUTO   Click here to Send KABUTO a Private Message   Add KABUTO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele KABUTO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
infos
Nový Člen

Příspěvek č. 7

* Cool-T

Cauves, zeptam se ti na hnojeni?

Old Post 24-12-2004 v 12:46 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:31 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
10-07-2007 - Poraďte mi pls - 5 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás