Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mozna to budete brat jako blbost, ale zajimalo by me, kdyz si date spliffa, co po tom delate. mam na mysli visinky, umejt si ruce, zvejkacky a tak- zkratka aby nebyl provar.
Ja beru jako ocistu koureni toho speka, a ze to na me nekdo pozna tak to vubec neresim, asi proto ze mam kolem sebe tolik tolerantnich lidi kterym to nevadi.
přesně!na mě to možná někdy je poznat.hlavně v zimě mám někdy dost rudý voči a taky malý...he:-))ale v létě je to docela v poho...čim že by to mohlo bejt?co?
ramon: tak to mas dobry, na me je to poznat strasne moc. a ne ze bych se nejak jinak choval, ale na vocich... jako tak rudy jak ja je ma jen malokdo... taky to vetsinou vsici poznaj, coz me nekdy sere (kdyz sou to blbecci nebo maj kecy), nebo su naopak rad, ze vi na jake su vlne a bude me a my kecy chapat... ze starsich lidi to vetsinou (az na mati) nepozna nikdo - holt si asi porad mysli, ze "to je od slunicka, hrozne pali"....
takze - ocista zadna. jenom kdyz to prezenu, tak jdu na hajzl, omyju si hlavu, napiju se trochu vody a pohoda...
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Na mne to poznat dost brutalne. Vysmiaty od ucha k uchu, oci jak ziletky.Celkovo ked som skureny vypatram jak cvok ale zasadne si to nezvyknem kazit tym aby som sa suroval tam kde hrozi pruser. (az na par vynimiek).