Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
no mám něco takovýho taky...fotk sou tady v threadu please help bo mi to chcipne.. od lidí sem zjistil že to sou svilušky ale nejsem si tím furt 100% jistej protože sem na ně použil doporučenej přípravek a za pár dnů se to objevilo zas...
to není přehnojením mě se to objevilo na kytce kterou jsem nehnojil a takhle se projevují dvě choroby jedn to je ta jak píše mury je že se to objeví na 2až 3 listech ty pak uplně ze žloutnou odpadnou a je konec dál se to nešíří a ta druhá je tak zvaná rez je mnohem horší a skoro vůbec se nedá zastavit už jsem o pár kytek díky ní přišel ale taky se mijí podařilo zastavit a to tím že jsem napadené listy otrhal a stříkal to BACONOREM
Svilusky to nejsou urcite. A prehnojenim to taky nemuze bejt ,protoze jedna kytka neni hnojena a druha jen zalita na zacatku doporucenou koncentraci dariny4.
Ty nazloutly listky zezloutli uplne, tak sli do vecnych lovist. Ten hnedej fliccek je z jiny kytky a zacal se sirit, tak napadeny lisky posli taky. Problem je, ze se mi zase objevuje flicek na jinym listku.
Zloutnuti listu se zatim vic neprojevilo, tak snad bude pokoj.
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
bigfoot - mm řek bych že je to houba - jesti je to dost brzo tak stříknout chemkou (ridomil, acrobat, novozir) nebo previcurem případně polyversem - v pozdější fázi snížit vlhkost - zvýšit ventilaci - veškeré poškozené listy odstranit - vydezinfikovat prostor a okolí
good luck
Snarky