Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já jsem použil trafo ze zvonku a úplně v pohodě akorát že se mi pojebal větráček,tak musím sehnat jinej a taky si myslím že to trafo utáhne i víc těch větráčků.
chlapy, já to řešim přes adaptér na 12V a manuálně upravený na 7V větráček - aby to míň hučelo.... byly u větráčku 3 kablíky : žlutej, červenej a černej.... je to lehký: červenej je zapojenej vždycky (+), když tam dám černej - tak ten větráček frčí rychle (12V) a když místo černýho dám žlutej ... tak wow - jen 7V
já vim s PC dělám už 10let ale faká to a to je hlavní...podle mě to snímá otáčky, ale když to zaspojíš místo černýho, kterej funguje jako uzemění (-) tak přebere jeho funkci akorát že díky umístění na jinym místě motůrku je tam větší odpor či co a jede to vskutku jen na 7V...věr mi mám to tu před sebou a jede to na 7V
no poč.větráčky, tím myslíte 12v, že jo? tak ty zase tak špatný nejsou, třeba sunon dělá 12cm 12v větrák, který má nějakých 120m3 a to už je docela fičák.
lordWilliam: OK, takže nejsem jedinej, kdo má cool větráčky...
Sinuhet: žebych to tak zapojil a připojil voltmetr?. ! a ukázalo to 7V...nějak přibližně... ...mě a lordovi Williamovi a dalším to funguje...nemohla by být chyba v ampérech? popř.: podle mé teorie máš jinde na motůrku napíchlej ten žlutej - jinak navrženej ventilátor-a nefaká ti to u tvého typu...fakt nevim čim to, že ti to nejde
Napojil jsi voltmetr a ukazalo ti to 7V? To znamena ze napeti z trafa kleslo po zatezi ventilatorem z 12V na 7V. To budto ten vetracek strasne zere, nebo je to trafo strasne slabe. Kdyz ten ventilator zapojis normalne, tak tam nameris 12V? To by znamenalo, ze to pri zapojeni zluteho zere o dost vic. Muzes jeste zkusit zmerit proud a porovnat oba zpusoby zapojeni.
lordWilliam: fak nevim, čim to může bejt, ale podle mě je taky možný, že jak posílaj impulsi do desky, aby se vědělo jaký maj otáčky, tak že ty impulsi třeba do tý desky nemůžou je t na 12V ale jenom na 7V...podle mě je tam prdnutej nějakej odpor...