Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dobry den groweri. Dnes jsem narazil na jednu seedbanku o kterou bych mel docela zajem, jelikozz ceny jsou pomerne dobry. Je to http://superskunk.com/ a proto bych se vas chtel zeptat, jestli s touto bankou ma nekdo zkusenosti. Predem dik
No mne sa zda jednoduchsie
a asi aj spolahlivejsie objednat od
Nirvany tu White Widow http://www.cannabis-seeds.cc/produc.../products_id/65 za 20 eur na ich stranke,
alebo v dolaroch na www.seedsdirect.to
Mozes sa spolahnut na kvalitnu genetiku a
predovsetkym mas istotu,ze ti to aj dojde.
Dik za radu ale taky jsem slysel, ze nekdo si objednal seminka od nirvany a nebyl s nima moc spojenej. Takze nevim mam to objednavat nebo ne. Jinak jsem cetl, ze mi seminka muzou poslat napr. v obalu od CD - to jim mam ten obal poslat postou,nebo jak se to resi? Poradte mi prosim mam z tech seminek docela strach
"Jehlou žílu kuchnu, potom zmáčknu buchnu, začla mi nová éra, evrydej dva gramy héra"
T astránka superskunk no nevim moc bych tomu nevěřil - ale zkušenosti s ní nemám - nirvána je osvědčena + nějaký schopy z holandu - je to kousek vid tak když ti to nepošlou tak jim můžeš jet natrhnout zadek
Naposledy upravil k.o.h.o.u.t. 24-11-2004 v 15:05 PM
Rude: záleží na seedbance. Některý to posílaj jen ve velký bublinkatý obálce, bez jakýkoliv zpětný adresy kvůli prowaru atd... Já jsem na cd ještě nenarazil.
Pokud chceš, ať Ti to přijde třeba v obalu od Tvého oblíbeného cd, tak jim klidně obal pošli... Hehe. Taková blbost!
slyšel jsem že nirvana vobčas davá ňáký bonusový semena, s kámošema plánujem vobědnávku cca 12 modelů.zajímalo by mě jestli se na nákej ten bonus můžem těšit....?
Lidi prominte,ze jsem tvrdohlavej, nak to nechapu. Narvu do obalky cedko s prachama a co s tim? Mam to hodit na ulici do schranky nebo mam jit na postu?
"Jehlou žílu kuchnu, potom zmáčknu buchnu, začla mi nová éra, evrydej dva gramy héra"
Není to nic těžkýho. Objednej si semínka na netu. Nevím, jak to je u Nirvany, ale třeba na www.seedsdirect.to si to objednej. Během objednávky Ti vypadne formulář, kterej vyplníš. Dáš tam adresu, co sis objednal atd. Na tom formuláři je i adresa, kam to máš poslat (Gypsy nirvana). No a vezmeš obálku, doporučuju přidat nějakou potištěnou áštyrku, dáš tam prašule a objednávku a dojdeš s tím na poštu.
Nevím, kolik stojí známka do zahraničí, ale do schránky bych to rozhodně neházel. Nemuselo by jim to dojít... Takže až to pošleš, tak by se nějak během 1-2 týdnů měli ze seedsdirect ozvat, že dostali prašule a že Ti posílaj semínka...