Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Potřebovala bych informace o výrobě šampónu, nebo něco čeho by jse se mohla chytnout a udělat konopnej šampón.Pokud někdo máte nějaké informace, nebo skušenosti, tak se ozvěte a podělte.Díky
lidi, moc se vsem omlouvam, vubec nestiham....takze vam sem dam ten navod...
5 g surového mýdla (v lékárně), 10 ml glycerinu, 1 zloutek, nějakou vůni (např. levanduli)..v nasem pripade konopi...
Postup: 1.do sklenice dame 5 g mýdla, přidám 10 ml destilované vody a mícháme do vzniku pěny;2.10 ml glycerinu a smíchám s pěnou;
3.přidáme zloutek a znovu dobře promícháme;
4.nakonec navoníme vůní.
Při míchání můzeme přidávat vodu, aby směs byla tekutá.
Vznikl světle zlutý, kapalný SAMPON.
Ps. kdyby ste se nekdo ptal proc zloutek - zloutek dodá vlasům lesk a vláčnost.
este tu mam jeden navod, ale je ve slovenctine a sou tam naky divny vyrazi...ale prelozim, a hodim to sem, doufam ze do tejdne s fotkama vyroby...moc se este jednou vsem omlouvam....a kdyby nekdo chtel, tak mam i navod na zubni pastu...
2 Dusann:
ten návod, kt. si sem dal bude asi na výrobu normal. šampónu. Možná ne ale řekl bych že potřebujem přímo návod na ganja šampón myslím si že nestačí vyměnit levanduli za ganju. Potřebujeme speciální návod, kt. využívá účinné látky obsažené v konopí.
to dusan:
tohle, co popisuješ v návodu na přípravu šampónu, ale není konopnej šampón, je to jen obyčejnej šampón s vůní konopí,
- ale originální konopný šampón obsahuje konopný oleje - A O TO TADY JDE - ty jsou právě potřeba, to ostatní je jen balast
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
2 breeder. jo to jo, ale sem se dava ta vune (spatne sem to napsal, ma se tam dat olej, a to bud muze bejt olej lisovanrj ze semen za studena nebo jakej koliv jibnej volej....sorry, zustalo to nepochopeno, ale ma se tam dat olejj lisovanej....pak je to v poho, ne?
chápu to dobře dyž si myslím že se to dá dělat jen ze semínek, to je ale potom dost na howno protože těch semínek moc není, chtělo by to návood na výrobu konopného šamponu z šišek popř. listů
Glycerin - Sirupovitá kapalina chemicky vyráběná zmýdelněním tuků. Glycerin se používá jako rozpouštědlo a změkčovadlo. Nedosahuje-li vlhkost vzduchu 65%, odsává glycerin vlhkost z hlubších vrstev pokožky a odvádí ji na povrch, což má za následek vysušování pleti zevnitř a její předčasné stárnutí
to zní docela hrozivě, to abych si tu hlavu pak rosila, aby mě to nemumifikovalo a nešlo by právě ten glycerin nahradit nějakým tukovým produktem z konopí- pravděpodobně olejem?
Nemáte někdo návod na přípravu konopného šamponu nebo zkušenosti s ním ???
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
semínka se dají sehnat v rybářských obchodech a i na netu cana je 200g za cca 50 až 100 sice je to technika ale nějaký CBD tam je ale horší je to s THC
tady na fóru je návod jak udělat konopný extrakt z palic a listí a je tu i návod na kapky... oboje by se dalo podle mě dobře použít jako ten chybějící článek
mam ještě něco na půdě tak to zkusim a napíšu jak to dopadlo ale bohužel nemam moc času tak to nebude hned
Pomáha tento šampón aj proti vypadávaniu vlasov ?
Nanešťastie sa mi začína dosť prejavovať plešina, viem že proti matke prírode veľa nezmôžem ale rád by som to oddialil
Ďakujem za akýkoľvek návod.
Čím viac grower študujeme tým viac sa stávame neschopnými ho poznať.
Když se podíváš na net na konopné šampóny tak tam píšou asi tohle
Charakteristika:
- vysoce účinný šampon při projevech lupénky a seboroické dermatitidy (mastné lupy ve vlasové
části)
- napomáhá rychlému zklidnění obtíží a celkovému zlepšení stavu postižené vlasové pokožky
- příznivě ovlivňuje kvalitu vlasů a vyživuje jejich kořínky; zabraňuje nadměrnému vypadávání vlasů
- pravidelnou aplikací úspěšně udržuje pokožku v bezproblémovém stavu
někde jsem se dočet že do toho dávaj 10% oleje takže teoreticky by stačilo udělat olej a přimýchat ho do nějakého šampónu no a nebo pak udělat vlastní ještě se po tom kouknu
Protože jsem nedávno vyráběl už druhé Pegasovy kapky, rozhodl jsem se tentokrát využít odpad pro výrobu konopného šampónu.
Protože jsem pro přípravu PK maceroval konopí v 80% lihu, nevymačkával jsem uplně konopí do "sucha" ale poté jsem palice zalil znovu, tentokráte obyčejným březovým šampónem.
Nyní to bude už týden macerovaný, tak vše přecedím přes plátno.
Má to už takovou krásnou khaki barvu a doufám, že ten zbytek lihu v šamponu nebude dráždit pokožku, jinak bych to musel asi nějak trochu povařit :-((
Dám vědět jak dopadlo s lupy
(Původně jsem chtěl přidat PK do jakéhokoliv šampónu, ale to mě přišlo škoda)