Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zajímá mě jestli někdo máte skušenost s feminizovanejma semínkama od Dutch passion jedno s jakýma - ideální pokud ste někdo měl feminizovanej skunk11 od nich.
Zajímá mě jestli fakt z těch semínke byli samice atd. Prostě cokoliv.
Tak to jsem rád, doufám že moje skušenost bude podobná. Až je prubnu tak sem napíšu jak to dopadlo.
A co ostatní máte taky nejaké skušenosti s feminama.
postup jakym se semena feminizujou nemuze nikdy zarucit 100% uspesnost, to by si museli pohrat s genama, jejich postup je zalozenej na umelym hormonalnim ovlivneni pohlavi rostliny, ktery je soucasne podporeny nutnosti pestovani tehle kytek za urcitejch specifickejch podminek
alspon to teda predpokladam, ze k feminizovanejm semenum jeste pridavaj navod jak z nich dostat co nejvic samic
jinak jsem si nevsim ze by u Sensi seeds meli fem. semena, to spis u Dutch Passion
U feminizovanych semen je pry vysoky vyskyt hermafroditu. Prece jenom to neni prirozeny a prirode se poroucet neda (jednou to uz nekdo zkousel, "Porucime vetru, desti" a moc to neklaplo